Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bulimiások! Valaki beszélgetni?

Bulimiások! Valaki beszélgetni?

Figyelt kérdés
Én abba szeretném hagyni, jó lenne valakivel beszélgetni róla. 3 éve tart már...sőt, több.
2010. dec. 11. 13:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

na most hogy te mit tekintesz betegségnek, az sztem nem mérvadó ....

bizony kemény betegség és szakember nélkül nem fog menni!

2010. dec. 11. 17:06
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
16:24 egy értelem hiányos olvasni nem tudó tizenéves illető, aki nem tudja, mi az hogy "bulimiás" és helyette bulimániást olvasott. Gyenge volt fiam...
2010. dec. 11. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

majd ha te dolgozol meg azért a kajáért, amit elegánsan kihánysz, akkor majd kétszer is meggondolod, h érdemes-e bulimiásnak lenni.

már bocs, de ha mindenképpen sanyargatni akarod magad, akkor inkább koplalj, az ingyen van, és nem lesznek undorítóak a fogaid a gyomorsavtól, valamint nem teszed úgy tönkre a gyomrod.

egyszer voltam olyan hülye, hogy annyit ittam, h egész éjjel csak a WC-t öleltem. na, azóta inkább max 3 sört iszok, de hogy mégegyszer hányjak ilyen miatt, azt nem kockáztatom, mert borzalmas.

ebből a betegségből sztem ugyanúgy ki lehet gyógyulni mint az alkoholizmusból vagy a dohányzásból. eldöntöd, h holnaptól nem csinálod, és kész.

2010. dec. 11. 19:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

nana 19:03 azért az nem így megy ... mármint ahogy a ciigi és alkohol abbahagyása sem !

tudod létezik ám életveszélyes állapotot okozó toxikus delirium is, és simán belehal, akitől megvonják pl az alkoholt, úgyhogy nem egészen így van ez

2010. dec. 11. 19:39
 15/16 anonim válasza:
94%

a bulimia igenis betegseg es aki szenved benne az onerobol nem tud meggyogyulni. Ez egy pszichoszomatikus betegség vagyis kenyszerbetegseg. Es az sem mindegy, hogy mitol alakul ki. Meg kell talalni ennek forrasat es azt kezelni elsosorban kulonben nem halad semmit sem a kezeles.

Kedves kerdezo remelem megtalalod a megfelelo segitseget,kivanom, hogy jojj rendbe.

2010. dec. 11. 22:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Ha van kedved beszélgethetnénk, én is hasonló helyzetben vagyok, 2 éve. Úgyhogy, én átérzem, és megértem...
2011. jan. 1. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!