Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ugyanazt de kevesebbet...

Ha ugyanazt de kevesebbet eszem, ér valamit?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogyha ugyan azokat eszem tovább amit eddig, viszont kevesebbet, és mellete naponta testmozgás, az érhet el valamien fogyást?
2010. dec. 9. 21:49
 1/9 anonim válasza:
ha ugyanannyit eszel és mozogsz mellette, akkor is fogysz valamit
2010. dec. 9. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, persze az is számít, a mennyiség.
2010. dec. 9. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy ér! Csak ezeket a nagyon olajos, nagyon cukros dolgokat kerüld. Meg a lisztet hagyd ki, ahol tudod. Minden nap ugrálsz egy órát, akkor kb. 10 nap alatt 1 kiló zsír eltűnhet rólad. És az tartós lesz. Sporttal pedig feszes maradsz.

[link]

2010. dec. 9. 23:16
 4/9 Saten ‫҉ ***** válasza:
Ér valamit, de azért tanácsolom az új étrend elkészítését, hogy ne legyél éhes (mert mennyiségben lehet többet enni csak nem mindegy mit) és azért lenne még, hogy több fehérjét tudj bevinni ezzel gátolva az izmok lebontását.
2010. dec. 10. 07:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért nem, mert nem bírod sokáig csinálni. Nyilván azért eszel ennyit, mert ennyivel laksz jól. Ha kevesebbet eszel, állandóan éhes leszel, ami nem jó. Ideges leszel, fájni fog a fejed és legkésőbb a 4. napon kizabálod a hűtőt.

Elvileg működne, bár lassan, ha tudnád tartani. De ha belekezdesz, úgy kezdj bele, hogy soha többé nem ehetsz akkora adagot, mint most, akkor se, ha lefogytál. Mert akkor ugyanúgy meghízol, mint mostanra. Akkor meg értelmetlen lefogyni.

Én is azt javaslom, hogy kalóriaszegény ételekkel lakj jól.

2010. dec. 10. 09:16
 6/9 anonim ***** válasza:
attól is függ, milyen volt az eddigi étrended. ^^
2010. dec. 10. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:

igen er valamit..szerintem eleg sokat...mert ha ugyanannyit is eszel,de mozogsz mellette naponta..akkor is fogsz..ha meg meg ehhez kevesebbet eszel.. (megintcsak ne koplalj) akkor meg duplan fogysz...:) de kevesebbet probalj meg foleg olyanokbol enni hogy kenyer,tesztak, ...stb.. es csokit vegkep ne...

17/L

V.

2010. dec. 10. 12:41
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi, a válaszokat, én se arra gondoltam h a éhinségbe kergetem magamat :), annyit fogok enni amennyit szükségesnek érzek, csak figyelek h az kevesebb legyen :) még 1 kérdés, írtátok hogy a tésztaféléket próbáljam kerülni, de gondolom nembaj ha néha eszek?
2010. dec. 10. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
neha nem baj... de pl ne napi rendszeresseggel.....vagy ha gyakran is akkor is keveset...
2010. dec. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!