És ha leszedem a rántott húsról a panirt?
Figyelt kérdés
Mert hát a panír szívja be az olajat, és ha azt nem eszem meg, akkor lehet fogyós akkor a hús, nem?=)2010. dec. 9. 21:45
1/18 anonim válasza:
ennyi erővel minek kell neked rántotthús?
simán megeszed sütve natúr...
2/18 anonim válasza:
Ha leszeded a megsült panirt, akkor nem igazán hizlal, de akkir meg ehetsz mindjárt sima sült húst is
3/18 anonim válasza:
Igen, én is úgy szoktam, leginkább nem is az olaj a baj hanem az, hogy a panírban sok a liszt ami keményítőt tartalmaz ami diszachariddá(cukorrá) alakul a szervezetben.
4/18 anonim válasza:
Diszacharid nem keletkezik a szervezetben!
5/18 anonim válasza:
hát ha leszeded akkor nem lesz értelme megenni, mert a panírtól finom:D
ha nem naponta eszed, semmi bajod nem lesz tőle.
6/18 anonim válasza:
22:31
A keményítőt (poliszacharid) a szervezet cukorrá (diszacharid) bontja le, amit tovább bont monoszachariddá
amit még tovább bont.
Biosz könyv nem téved
7/18 anonim válasza:
A keményítőt is -mint minden szénhidrátot glükózzá bontja a szervezet. A glükóz monoszacharid.
A zsírban sütés meg lassú öngyilkosság.
Semmit sem szabad zsírban megsütni, fehérjét meg főleg.
8/18 anonim válasza:
A zsírban sütés meg lassú öngyilkosság.
Semmit sem szabad zsírban megsütni, fehérjét meg főleg.
Miért öngyilkosság?
9/18 anonim válasza:
Úristen, bele ne haljatok már egy szelet rántotthúsba. De irígyellek titeket, komolyan. Én ehetek pacalt, zsírban tocsogó ételeket, nem hízok 65 fölé. Hát nekem ez jutott. :(
10/18 anonim válasza:
süsd sütőben a rántotthúst gyugodtan. hajszálvékonyan olajozd ki, úgy tedd be a sütőbe. 15 perc alatt megsül, félidőben kell megfordítani. a kolléganőm mindig így csinála, még a rántott sajtot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!