Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tudok készíteni a megmarad...

Mit tudok készíteni a megmaradt rántott húsból, ha leszedem a "bundáját"?

Figyelt kérdés

Minden húsra (csirkecomb, karaj...) várom az ötleteket.

Nem nagyon szeretjük már másnap mert "megereszkedik" a bundája.


2008. jan. 28. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát én legközelebb előbbre látó lennék, és annyit sütők amit gondolom elfogyasztanak, ezt már mindenki tudja előre...

egyébként ha olajban újra átsütőd egy picit még élvezhetően elfogyasztható!

2008. jan. 29. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 tade ***** válasza:
100%
vagd fel apro szeletekre a hust...legjobb, ha csibe-bol van, vegyel egy bolognai martast (por alaput) keszitsd el, majd rakd bele az aprora feldarabolt hust....es kesz a bolognai ragu!!
2008. jan. 29. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
és hússalátát csinálnék belőle, feldarabolva, mindenféle jót tehetsz mellé.
2008. jan. 30. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
100%
Valamilyen ragut csinálnék belőle. Mindenképpen olyan szósszal aminek egy kicsit markánsabb íze van, hogy az esetleges rántott hús ízét elvegye neki.
2008. febr. 4. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A sógornőm egy olyan ételt csinált belőle, ami elsőre furán hangzik, de nagyon finom volt. Egy jénai tálban rétegezte a bundás rántott husikat reszelt sajttal és tejszínnel - bedugta a sütőbe és összesütötte. Krumplipüré illik hozzá.
2008. febr. 6. 00:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!