Mit tudok készíteni a megmaradt rántott húsból, ha leszedem a "bundáját"?
Figyelt kérdés
Minden húsra (csirkecomb, karaj...) várom az ötleteket.
Nem nagyon szeretjük már másnap mert "megereszkedik" a bundája.
2008. jan. 28. 20:16
1/5 anonim válasza:
hát én legközelebb előbbre látó lennék, és annyit sütők amit gondolom elfogyasztanak, ezt már mindenki tudja előre...
egyébként ha olajban újra átsütőd egy picit még élvezhetően elfogyasztható!
2/5 tade válasza:
vagd fel apro szeletekre a hust...legjobb, ha csibe-bol van, vegyel egy bolognai martast (por alaput) keszitsd el, majd rakd bele az aprora feldarabolt hust....es kesz a bolognai ragu!!
3/5 anonim válasza:
és hússalátát csinálnék belőle, feldarabolva, mindenféle jót tehetsz mellé.
4/5 anonim válasza:
Valamilyen ragut csinálnék belőle. Mindenképpen olyan szósszal aminek egy kicsit markánsabb íze van, hogy az esetleges rántott hús ízét elvegye neki.
5/5 anonim válasza:
A sógornőm egy olyan ételt csinált belőle, ami elsőre furán hangzik, de nagyon finom volt. Egy jénai tálban rétegezte a bundás rántott husikat reszelt sajttal és tejszínnel - bedugta a sütőbe és összesütötte. Krumplipüré illik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!