Önmagában a hasizom erősítéssel le tudok fogyni hasról vagy kell mellette kardio edzést végeznem?
Sehogy nem fogysz HASRÓL, nincs lokális fogyás!
Jó diéta és mozgás, és akkor fogysz hasról IS.
Elsőnek igaza van, nincs helyi zsírégetés. Illetve hagy ne fejtsem ki, hogy miért de van, de az annyira elhanyagolható, hogy nincs... már ha érted miről beszélek. De a második válaszoló megint hülyeséget mondd, bár ez függ az étrendedtől is. Hasizmot nem lehet vastagítani csak "mélyíteni" az izmok közti "rést". Minél mélyebb ez a rés annál nagyobbnak tűnik a hasizom de valójában rohadtul nem nagyobb.
Tehát válassz valami sportot magadnak és diétázz.
Van egy cd ami nagyon jó,és nekem bevált.
Sinkó Andrea 3in1 edzésterve.
Én ebből igaz hogy csak a második edzésprogramot csinálom,de én érzem magamon,hogy jó.
E mellett szobabiciklizek naponta 30-40 percet,és még felülést is csinálok 50-100 körül,és hasprést is szoktam.
Az biztos,hogy nagy erő és elszántság kell mindehez.És ne nézegesd folyton a tükörbe magad,mert úgy sem fogsz látni semmit!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!