A rántott hús nagy "bűnnek" számít diéta alatt? Persze mindenképpen csirkemellből.
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 13:31
11/11 anonim válasza:
Kedves utolsó!
A környezeti ártalmakat természetesen lehet csökkenteni, ha az antioxidánsok fokozott bevitelére figyelünk.
De szándékosan olyan konyhatechnikai eljárást alkalmazni, ami káros- ráadásul "diétában", teljes mértékben önmagunk ellen (és a kitűzött cél, a fogyás ellen) irányul, tehát kerülendő.
Aki esetleg nem így gondolja, az csak kibúvót keres, szembe megy a tényekkel, makacsul ragaszkodik az elavult nézeteivel, tehát "sötét" (erre írtam így leegyszerüsítve)
Elmondaná valaki, mi értelme van egy szelet húst, vagy bármit is panírozni és zsíradékban kisütni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!