Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az a felesleg ami nagyon...

Az a felesleg ami nagyon gyorsan jön fel viszonylag gyorsan is megy le?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 4 napban elengedtem magam, és rámugrott egy-két kiló, ez csaj súlyingadozás, vagy tényleg le is rakódik/le is rakódott?
2010. dec. 1. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
4 nap alatt nem szedsz fel 2 kiló zsírt. valószínű csak súlyingadozás, többet ettél mint előtte. ha mostantól figyelsz sztem visszaáll az eredeti állapot
2010. dec. 1. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Valahogy még súly ingadozásnak is fura dolog, hogy 4nap alatt 2kg... mert ez valahogy nehezen menne.. Ám ha gyorsan felszedted nem jelenti, hogy gyorsan le is megy... Általában mindenki gyorsan hízik... de nagyon lassú a fogyás... :S sajnos :/
2010. dec. 1. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:
jaj, ne parázz már, ez csak a sok kaja meg viz a beleidben, ennyit nem lehet hizni, ha ráálsz a rendes kajára megint, hirtelen lepottyan, lehet, hogy még jot is tettél vele, mert felporgetted az anyagcserédet és ezután a kilok konnyen mennek le, egy percig se aggodj!
2010. dec. 2. 00:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is megy a 4 nap alatt két kiló fel... sajnos. De ha utána odafigyelek, le is megy annyi idő alatt... Súlyingadozás...ennyi... :(
2010. dec. 2. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Aki gyorsan hízik, az gyorsan is fogy. Szóval ha ez a kategória vagy, akkor hamar le fog menni.

Aki nem hízékony típus, de hosszú hónapos zabálások után azért mégis felmegy 3-4 kg, az általában nehezebben is adja le.

2010. dec. 2. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!