Fogyókúra idején este, torna után ihatok még tejet?
igen ám, és aki nem tudja megfizetni a fehérjeport?? azért nem 2ft, az ami jó minőség is.
nagyon sok testépítőről olvastam már, hogy bizony mikor el kezdték ezt a sportot űzni, nekik sem volt pénzük rá!!
Így a kajával oldották meg...
Egy átlagos fehérjeporból 1 turmix kb. 150 forint.
Ezt hetente 3-4 x meg tudja engedni szerintem magának. (ha nem, akkor indítsunk gyűjtést, mindenki belead egy 100 -ast)
Én az ideális esetet írtam le, nyilván nem kötelező, de így kellene csinálni. A tej -ha a fehérje mennyiség / ár arányt nézzük sokkal drágább és EGÉSZSÉGTELEN !
Ha ezt valaki nem tudja felfogni, felőlem azt csinál amit akar.....igya a tehén tejének a feldolgozott enzimhalott változatát.
Csak ne itt nyavalyogjon, ha allergiás lesz, vagy gyomorfekélyt kap, esetleg tönkrevágja az immunrendszerét, bélflóráját.
:o egészségtelen a tej? annyiszor olvasok ilyesmit... leginkább a testépítők ágálnak ellene. de ugyanúgy kapok pozitív reakciókat is. érdekelne, mi az igazság.
olyat is hallottam, hogy csontritkulást okoz, meg, hogy hízlal... de olyat is, hogy diéta idején is ajánlott, meg, hogy húmilyenjó... én pl. szeretem. :) ha tudsz mondani érveket, meghallgatom.
am, kedves kérdező, azt esetleg megtudhatom, hol veszel 0,9%-osat?
köszi. ^^
Az oldalon még több cikk is foglalkozik a tejjel, egyszerű regisztráció után lehet hozzáférni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!