Fogyókúra idején este, torna után ihatok még tejet?
torna után fehérjét kell bevinni.
És sajnos az a tej, amit megveszünk a boltokban, hírből sem ismeri a tejet (legalább is minimálisan), annál inkább a vizet:)
Inkább egyél csirkemellet, vagy babot, szóval fehérjét:)
22L
Szerintem nem kell babot ... a hal rengetek vitamint és fehérjét tartalmaz, nagyon egészséges... és még a legdrasztikusabb diétában is szerepelhet :)
Ám igen, ihatsz tejet, mivel 2dl tejtől nem fogsz + 50kgt hízni... :)
nem, nem fogyózok, csak edzek.:) Súlyzós edzések. Én utána proteint szoktam inni. Tényleg ott van még a sovány túró is, az is nagyon jó lenne, bár a babban is sok fehérje van:)
meg tényleg csirkemell, csak úgy natúran elkészítve, max egy kis fokhagymával ízesíthetnéd. A lényeg, hogy fehérje legyen, és még ami fontos, hogy edzés után fél órán belül kellene bevinni a fehérjét.
Hogy valaki a kérdésre is válaszoljon: igen, ihatsz tejet, ha kívánod. De nem minden nap 1 litert, hanem 1-1 bögrével.
Az más kérdés, hogy mit vacsorázol, azt már megírták a többiek.
Edzés után 45-60 percig (amíg az izmok vérellátása magas) nem eszünk szilárd ételt !
Ezt tudni kellene annak, aki edz.....
Erre vannak a fehérje turmixok, aminosav készítmények, amik izolált, hidrolizált (előemésztett) formában kerülnek a gyomorba, így nem igényel energiát a megemésztésük.
(a fehérje emésztése rendkívül energiaigényes)
A túró lefekvés előtt valóban ideális lassú fehérjeforrás.
A tej viszont nagyon nem ajánlott !
Emésztőenzimek hiányában nehezen hasznosítható, sőt a többi tápanyag felszívódását is nehezíti.
Akkor már joghurt, kefír inkább (és sok víz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!