Csirkemell fogyókúrásan?
Figyelt kérdés
Mármint azt tudom hogy nem rántva, de ha csak be a sütőbe só bors, akkor zsíros, nem?...grill sütőnk nincs:S2010. dec. 1. 18:50
11/12 anonim válasza:
én csirkemellet úgy szeretem a legjobban ha megfozom huslevesben, iszonyatosan fini puhi lesz. vagy bedobálom serpenyobe, megfuszerezem, hozzá sali, paradicsom, néha kis mozarella, fuszerek, kefir, és fenséges. csinálhatsz csirkeporkoltet is. ott a sutozacsko, nagyon jo dolog! vagy nézz utána a soágyban sult csirkének, az is 0 zsir, és marhajo lesz az ize, bárki meg tudja csinálni
12/12 anonim válasza:
Ha nem akarsz sok időt rááldozni és nincs kontaktgrilled :
Kockára v. csíkra vágod.
Egyszerű teflonserpenyő, olaj helyett vízet öntesz alá, lefeded, megpárolod, megfűszerezed izlés szerint, majd a végén fedő nélkül elpárolod a vizet. (vigyázz ne szárítsd ki!)
Én minden nap így csinálom, kb. 10 perc alatt kész. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!