Fél évem van, h megszabaduljak a 28 kg túlsúlyomtól. Ti hogy kiviteleznétek? Saját tapasztalatokra vagyok a leginkább kíváncsi.
Szia!
PCOS lány vagyok. Hogy haladsz a kérdés kiírása óta? Választottál már módszert? Megy már a fogyi?
Én fogytam kicsit mióta beszéltünk, ma volt a heti "mázsálásom" 93,2-nél tartok. Nekem az most a fő bajom, hogy unom már a megengedett kajákat.... :( Falnak megyek a tojástól, virslitől, felvágottaktól, ezért azt hiszem, kevesebbet is eszem a kelleténél.
Nálad mi a helyzet?
Üdv:
26/N
Szia!
Én rájöttem, h amíg szedem az Isoprinosine-t, addig nem akarnak menni a kilók lefelé. még jó, h intermittálva kell (2 hétig szedem, 2 hét szünet) Szóval 2 hétig elv agyok keseredve, mert bár étvágyat nem csinál de szerintem a vizet köti, vagy nem tudom, a lényeg, h nem mennek lefelé a kilók. Abbahagytam a gyógyszert és láss csodát 3 nap alatt 2 kg-val lettem kevesebb és semmi változás nem történt a mindennapokban:)
Szóval jelenleg ott tartok, h 96 kg vagyok, bár a hivatalos mérlegelés 10-én van :)
Holnap megyek a dokimhoz 8 hetes kontrollra. hát nagyon kivi vagyok mit mond, rákérdezek a bogyóra is, h akadályozhatja e a súlyvesztést.
A módszerek padig a következők: maradtam a szénhidrátmentes étrendnél, a húst is csökentenem kellett az iso miatt, mert megemelkedett a hugysavszintem. Mozgásként zumbázok, nagyon élvézem:) ha ki vagyok merülve, akkor jógázok, mert az erre is jó:) Hát ennyi a titok. Most h jött a mikulás csaltam picit... :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!