Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fél évem van, h megszabaduljak...

Fél évem van, h megszabaduljak a 28 kg túlsúlyomtól. Ti hogy kiviteleznétek? Saját tapasztalatokra vagyok a leginkább kíváncsi.

Figyelt kérdés
Nyilván mozgás és étrend a titka, szóval ha tudtok konkrét edzéseket írni és étrendet azt nagyon megköszönném. Mesterséges csodabogyókat nem vagyok hajlandó szedni:) Köszi
2010. nov. 30. 13:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, nagyon hasznos lesz azt hiszem:) Ha 1 év hát 1 év, tönkretenni nem fogom az egészségemet (vagy mit:S) ezt megígérhetem :) Az étrend javaslatot átnézem a linken és azt is figyelembe veszem;) Gondolom a több mozgással gondot nem okozhatok ha kímélem az ízületeket (úszás, jóga, pilates)... Tessenek majd szurkolni:D
2010. nov. 30. 16:01
 12/18 anonim válasza:
Szerintem a rendszeresség a titka, azaz napi 5ször keveset enni, mozogni és sok vizet inni. Én tavaly más egészségügyi probléma miatt 3 hónap alatt 15 kg-t fogytam és nem szenvedtem. Reggelire pirítóst ettem általában egy szelet sonkával, ebédre főzeléket egy kevés husival vacsira szintén főzeléket vagy levest. Tízórai gyümölcs, uzsonna joghurt volt. Mellette 2 liter vizet ittam. Könnyen ment. Sok sikert! Torna: Pilates.
2010. dec. 1. 13:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Rajta vagyok :)
2010. dec. 1. 13:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

PCOS lány vagyok. Hogy haladsz a kérdés kiírása óta? Választottál már módszert? Megy már a fogyi?

Én fogytam kicsit mióta beszéltünk, ma volt a heti "mázsálásom" 93,2-nél tartok. Nekem az most a fő bajom, hogy unom már a megengedett kajákat.... :( Falnak megyek a tojástól, virslitől, felvágottaktól, ezért azt hiszem, kevesebbet is eszem a kelleténél.

Nálad mi a helyzet?

Üdv:

26/N

2010. dec. 7. 11:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Szia!

Én rájöttem, h amíg szedem az Isoprinosine-t, addig nem akarnak menni a kilók lefelé. még jó, h intermittálva kell (2 hétig szedem, 2 hét szünet) Szóval 2 hétig elv agyok keseredve, mert bár étvágyat nem csinál de szerintem a vizet köti, vagy nem tudom, a lényeg, h nem mennek lefelé a kilók. Abbahagytam a gyógyszert és láss csodát 3 nap alatt 2 kg-val lettem kevesebb és semmi változás nem történt a mindennapokban:)

Szóval jelenleg ott tartok, h 96 kg vagyok, bár a hivatalos mérlegelés 10-én van :)

Holnap megyek a dokimhoz 8 hetes kontrollra. hát nagyon kivi vagyok mit mond, rákérdezek a bogyóra is, h akadályozhatja e a súlyvesztést.

A módszerek padig a következők: maradtam a szénhidrátmentes étrendnél, a húst is csökentenem kellett az iso miatt, mert megemelkedett a hugysavszintem. Mozgásként zumbázok, nagyon élvézem:) ha ki vagyok merülve, akkor jógázok, mert az erre is jó:) Hát ennyi a titok. Most h jött a mikulás csaltam picit... :$

2010. dec. 7. 11:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Mikor teheted le végleg ezt a gyógyszert? Ha jól tudom, valamilyen immunerősítő.
2010. dec. 7. 11:40
 17/18 A kérdező kommentje:
Május közepén fejezzük be a kúrát... még egy kicsit odébb van:)
2010. dec. 8. 10:12
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen jól tudod, immunerősítő.
2010. dec. 8. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!