Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kevés? Sok? Pont jó? Minőségil...

Kevés? Sok? Pont jó? Minőségileg. Jó? Rossz? Jó, de javatíani kell?

Figyelt kérdés

Szóval ezeket ettem ma:

Reggeli: 1 zsemle rántott hússal+ 1 bögre tea volt benne egy teáskanálnyi méz

tízórai: 1db alma

ebéd: tojásleves,krumpli főzelék( ez volt a kaja otthon)

uzsonna: (6 óra) elég sok túró:S( 150g kb) meg kefír paradicsommal

és nemrég még 1 bögre tea,nagyon kevés mézzel ez szintén egy teáskanálnyi

mozgás: tesióra, séta haza (20 perc)

50 perc futás

ez az első napom,segítenétek?:S

2010. nov. 29. 20:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*etted.. és a rántotthúsra vonatkozik :D
2010. nov. 29. 22:14
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát figyelj,én amikor Spanyolban voltam akkor svédasztal volt reggel. Ettem palacsintát,tonhalat,joghurtot,virslit,túrót,tojást,stb. stb. Ebédre pizza volt. Vacsorára mogyorót ettem valami alkohollal. A lényeg az,hogy fogytam. Pedig a kaják nem voltak diétásak. Viszont naponta 2 órát úsztam.

A tanulság ? A mozgás sokat számít,mégis alábecsülik a legtöbben.Azt mondják a fogyás sikere 80%-ban az ételtől függ,pedig ez nem igaz.Az igazság az,hogy minnél többet mozogsz annál jobb és minnél több a mozgás annál hamarabb fogsz lefogyni.

Ami az ételeket illeti: nem baj,hogyha akár rántotthúst is eszel. A lényeg,hogy: ne egyél túl sokat,de ne is túl keveset.Akkor kelj fel az asztaltól amikor még nem vagy tele,de nehogy éhezni merj !!!

Hidd el,én ismerek elég személyt,aki ugyancsak így evett,mint te,mert nem volt pénze mindig húst vásárolni,de mégsem voltak kövérek,mert MOZOGTAK és nem vitték túlzásba az evést.

Ez a titok. Ne vidd túlzásba az evést, mozogj, higgy önmagadban és minden okés lesz!:-)

2010. nov. 29. 22:20
 13/20 anonim ***** válasza:
A lenyeg,h 15 evesen mi a turoert akarsz fogyozni?lehet h a rantott hus nem a legjobb valasztas,hiszen minden rantott panirozott kajanak magas a kaloriatartalma,de amig fejlodesben vagy enned kell.ha mar igy inditod a napod,egyel hozza egy jo adag friss zoldseget,foleg zold leveleseket.a krumplifozelek se a vilag vege,sosem a rendes fott kaja hizlal hanem a sok baromsag,pl a sultkrumpli,chips,tortak,csokik stb.az uzsi tok jo,sok turo,kell a protein,azt este is ehetsz.
2010. nov. 29. 22:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Az a valaszolo aki Spanyolban svedasztallal kezdte a reggelit,a leheto legjobban cselekedett es johogy fogyott.reggel ellatta mindenfelevel a szervezetet,ami egesz nap egette a kaloriakat,es lefogadom h igy a nassolasra sem volt szuksege.a mediterran orszagokban egyebkent is az oliva,zoldsegek-gyumolcsok dominalnak,meg a tesztak is durumbuzabol keszulnek,nem lisztes-tojasos.plusz meg mozgott is hozza.barcsak lenne lehetoseg minden reggel svedasztallal kezdeni a napot (Spanyolban:)
2010. nov. 29. 22:53
 15/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, korábban hogyan étkeztél, ha ez a fogyókúrás programod? Mert az is számít! Ha eddig kétszer ennyit ettél, akkor igen, fogyni fogsz. Ha ugyanezt etted, akkor nem. Nem véletlenül híztál meg, hanem azért, mert rosszul etetnek otthon. Sajnos ezen te nem is tudsz változtatni, anyukádnak kéne.

15 évesen egyébként nem olyan rossz a menü, mint amennyire leszólták. (Koplalni nem lehet, mert meddő leszel - ne hallgass az anorexiásokra. És ha felnőtt lennél, akkor tényleg másképp kéne, de 15 éves vagy!) A rántott hús sem rossz, ráadásul még reggelire is etted (valami jobb kenyér tényleg nem ártana, rozs vagy teljes kiörlésű). De kellene enned reggelire és vacsorára még egy csomó friss zöldséget, amit leírtál, az nagyon kevés.

2010. nov. 30. 10:08
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem az otthoni kajával van a baj...hanem a napi tábla csokikkal:S meg chips stb.. nem is most híztam el,hanem még 11-12 évesen..akkor vmiért állandóan éhes voltam..már két éve tudom ezt a súlyt tartani..:)köszi a vűálaszokat
2010. nov. 30. 13:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem kell fenn akadni a rántott húson:).

Egyél ami van. napi 1500-1600 kcal-t. Este 6 után is egyél.

Szerintem baromság h. nem jó a zsemle. Miért is? egy zsemle kb. 150 kcal egy szelet teljes kiőrlésű kenyér 177 kcal.

Tök mindegy melyiket eszed- Fogyni fogsz ha betartod a kevesebb kalória bevitelt és mozogsz.

2010. nov. 30. 14:56
 18/20 anonim ***** válasza:
De a rántott húson fent kell akadni ha valaki fogyózik..de ha tényleg nagyon nincs más amit ehetnél helyette akkor csak egy fél szeletet..paradicsommal vagy kefirrel!
2010. nov. 30. 17:19
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem fél kilós volt a rántott hús, ki se lógott a zsemléből..
2010. nov. 30. 19:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor miről beszélünk?
2010. dec. 2. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!