Volt már veletek olyan, hogy egy rossz kapcsolatban ( miatt) híztatok meg?
Nemrég lett vége. Míg vele voltam, próbáltam én fogyózni, de néha annyira elkeseredett voltam, hogy az evésbe menekültem. Olyan 10 kiló jött fel, most elkezdtem egészségesen enni, és működik is, már mennek szépen lefele a kilók, nem vagyok már annyira kajafüggő, mint eddig, nincsenek zabálási rohamaim.
Ti is tapasztaltatok ilyet? Ez természetes?

Sajnos én is átéltem, de én több, mint 10 kg-ot szedtem fel. Bizony elgondolkodtató...
Szerintem is emberfüggő. Van aki meghízik, van aki lefogy, van aki meg kilép belőle, mielőtt elkezdődnének a problémák.

Igen, velem is előfordult, hogy nem ettem, hanem bánatomban zabáltam.
Mikor már tudtam, hogy hamarosan ki fogok lépni a kapcsolatból, akkor meg mentek le rólam sorozatban a kilók.
Hát, még miután végleg szakítottunk.
Hála Istennek.
:)

előző kapcsolatomban én fogytam abban az időszakban amikor már nagyon nem volt jó (pedig akkor sem voltam kövér)
jelelegi párommal nagyon jó a kapcsolatunk,4 éve együttvagyunk,2 év alatt 30 kilót szedett fel,jól főzök:D

Szerintem természetes. Sőt, nálam elég furán működik:
- szerelmes vagyok, lefogyok
- kapcsolatban vagyok, boldogan, tartom az ideális súlyom
- elromlik a kapcsolat, hízok
- szakítás, hízok
- szerelmes vagyok, lefogyok... :D
Nálam meg igy münödik:
Ha szerelmes vagyok-hizok
Ha kapcsolatban jól vagyunk-hizok
Ha nem jó kapcsolatban-hizok
Ha szakitok-hizok...
Nálam meg ez a baj,mindig csak hizni tudnék.Ha bátatom van,ha örömöm.De most már nagyon odafigyelek,hogy mit eszek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!