Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy egy rossz kapcsolatban ( miatt) híztatok meg?

Figyelt kérdés

Nemrég lett vége. Míg vele voltam, próbáltam én fogyózni, de néha annyira elkeseredett voltam, hogy az evésbe menekültem. Olyan 10 kiló jött fel, most elkezdtem egészségesen enni, és működik is, már mennek szépen lefele a kilók, nem vagyok már annyira kajafüggő, mint eddig, nincsenek zabálási rohamaim.

Ti is tapasztaltatok ilyet? Ez természetes?

2010. nov. 29. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
én inkább fogytam, mert idegileg totálisan kimerültem attól a baromtól! aztán visszaszedtem, most normálisan fogyózom és tökjó, a mozgást is rendszeresitettem :))
2010. nov. 29. 12:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, csak nálam az a baj, hogy eszem, ha ideges vagy szomorú vagyok, ezzel vígasztalom magam...
2010. nov. 29. 12:37
 3/10 Nostro the overlord ***** válasza:
Ez emberfüggő.
2010. nov. 29. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Sajnos én is átéltem, de én több, mint 10 kg-ot szedtem fel. Bizony elgondolkodtató...

Szerintem is emberfüggő. Van aki meghízik, van aki lefogy, van aki meg kilép belőle, mielőtt elkezdődnének a problémák.

2010. nov. 29. 12:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, velem is előfordult, hogy nem ettem, hanem bánatomban zabáltam.

Mikor már tudtam, hogy hamarosan ki fogok lépni a kapcsolatból, akkor meg mentek le rólam sorozatban a kilók.

Hát, még miután végleg szakítottunk.

Hála Istennek.

:)

2010. nov. 29. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:

előző kapcsolatomban én fogytam abban az időszakban amikor már nagyon nem volt jó (pedig akkor sem voltam kövér)

jelelegi párommal nagyon jó a kapcsolatunk,4 éve együttvagyunk,2 év alatt 30 kilót szedett fel,jól főzök:D

2010. nov. 29. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem természetes. Sőt, nálam elég furán működik:

- szerelmes vagyok, lefogyok

- kapcsolatban vagyok, boldogan, tartom az ideális súlyom

- elromlik a kapcsolat, hízok

- szakítás, hízok

- szerelmes vagyok, lefogyok... :D

2010. nov. 29. 14:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Én is pont így, utolsó, bár most nem híztam a szakításkor, mert annyira meggkönnyebültem.
2010. nov. 29. 14:49
 9/10 anonim válasza:

Nálam meg igy münödik:

Ha szerelmes vagyok-hizok

Ha kapcsolatban jól vagyunk-hizok

Ha nem jó kapcsolatban-hizok

Ha szakitok-hizok...

Nálam meg ez a baj,mindig csak hizni tudnék.Ha bátatom van,ha örömöm.De most már nagyon odafigyelek,hogy mit eszek.

2010. nov. 30. 10:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Én pont hogy a boldog kapcsolatban szedek föl egy kicsit, ezért oda kell figyelnem. De lehet, hogy rosszban is pont így reagálnék, csak ebben még nem volt részem (hálistennek)
2010. nov. 30. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!