Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindenkinek rossz tapasztalata...

Mindenkinek rossz tapasztalata van a mályva teával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Negativ visszajelzéseket láttam inkább, de ki szeretném próbálni mert alapból rossz az anyagcserém, örököltem, ami azt jelenti, hogy 2-3 naponta. Szóval nem ettől várom a csodát de sztem segitene, mert amúgy egészségesen táplálkozom ls sportolok is. De még van néhány plusz kiló rajtam, szerintetek kipróbáljam? Vannak rossz mellékhatásai?
2010. okt. 25. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten jók a tapasztalataim vele.

Sokáig használtam, most is csak azért nem fogyasztom, mert külföldön vagyok, és itt még nem találtam... :)

Tény, hogy mindenki ásképp reagál rá, van, aki alig érzi meg, vanó, aki meg brutális hasmenést kap, de ha neked rossz az anyagcseréd, akkor nem hiszem, hogy rossz lenne. Nekem is annyit tett, hogy ütemezte, könnyítette a bélműködésem. Kifejezetten szeretem, sokat segített. Bátran próbáld ki, de tarts be mindent, amit a használati útmutató ír.

A legjobb szerintem este fogyasztani, az első két-három alkalmazásnál erősebb lehet a hatása, ez később visszaszelídűl, ha nem, akkor hagyd abba.

25/L

2010. okt. 25. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én párszor használtam. Igazából hashajtó. Ettől nem fogsz fogyni. Kipróbálhatod, de hosszú távon nem érdemes használni, mert tönkrevágja a gyomrodat, beleidet.

Amúgy rostdúsan táplálkozol?

2010. okt. 25. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Egész nap a vécére rohangálam miatta, és néha majdnem nem értem el a csatlakozást.

Mályvateát soha többé, ezt megfogadtam.

2010. okt. 25. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindenkinel egyeni, mert van, akinel csak annyit valt ki, hogy el tud menni rendesen WC-re, mig mas allandoan szaladgal a WC-re tole. Nekem arra volt jo, hogy el tudtam menni tole 2 naponta, mert olyan lassu az anyagcserem. Csak akkor tudhatod, hogy bevalik-e, ha kiprobalod. Sajnos en terhessegem miatt abba kellett, hogy hagyjam, de majd ujra kezdem, ha szukseg lesz ra. Kiloban nem fogyaszt maga a tea, de nyilvan ha jobb lesz az anyagcsered, konnyebben fogysz dieta mellett.
2010. okt. 26. 09:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Nos, meglássuk holnap reggel a hatást.. ma este iszom meg a teát, kiváncsi vagyok, amúgy rostban gazdag a táplálkozásom, naponta fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.
2010. okt. 26. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem eleinte még tünetmentesen,szépen reggel kihajtotta belőlem a cuccot,de később olyan féjdalmaim voltak éjszaka hogy abbahagytam.
2010. okt. 26. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!