Mindenkinek rossz tapasztalata van a mályva teával kapcsolatban?
Nekem kifejezetten jók a tapasztalataim vele.
Sokáig használtam, most is csak azért nem fogyasztom, mert külföldön vagyok, és itt még nem találtam... :)
Tény, hogy mindenki ásképp reagál rá, van, aki alig érzi meg, vanó, aki meg brutális hasmenést kap, de ha neked rossz az anyagcseréd, akkor nem hiszem, hogy rossz lenne. Nekem is annyit tett, hogy ütemezte, könnyítette a bélműködésem. Kifejezetten szeretem, sokat segített. Bátran próbáld ki, de tarts be mindent, amit a használati útmutató ír.
A legjobb szerintem este fogyasztani, az első két-három alkalmazásnál erősebb lehet a hatása, ez később visszaszelídűl, ha nem, akkor hagyd abba.
25/L
Én párszor használtam. Igazából hashajtó. Ettől nem fogsz fogyni. Kipróbálhatod, de hosszú távon nem érdemes használni, mert tönkrevágja a gyomrodat, beleidet.
Amúgy rostdúsan táplálkozol?
Egész nap a vécére rohangálam miatta, és néha majdnem nem értem el a csatlakozást.
Mályvateát soha többé, ezt megfogadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!