Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy nagyon kövér ember hogy...

Egy nagyon kövér ember hogy nyújtson?

Figyelt kérdés

Elhatároztam, hogy anyuval együtt csinálok, majd könnyű tornákat, hogy végre mozogjon kicsit. De el nem tudom képzelni, hogy ő pl. hátrahúzza a fenekéhez a lábát, hogy a combfeszítőjét(?) megnyújtsa. Nyújtani meg muszáj. Van valami javaslatotok nyújtó gyakorlatokat illetően?

Köszönöm

2010. nov. 29. 07:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 120 kilósan is fel tudtam húzni a lábam a fenekemhez. Igaz nem teljesen, de az is bőven elég volt nyújtásnak nekem, ne aggódj. :)
2010. nov. 29. 08:24
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ, akkor remélem neki is menni fog valamennyire, csak nem szeretném, hogy lesérüljön. Így is van köldöksérve (amit nem műtenek a súlya miatt), tehát különösen kell vigyázni, hogy mit csinál.

Tudnál esetleg ajánlani olyan gyakorlatokat, DVD-ket, amiket te meg tudtál csinálni?

Köszi!

2010. nov. 29. 08:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Norbi duci tréningeket (A Fannysat kivéve, azt hiszem, az a 2. duci tréning)nagyon tudom javasolni! Tényleg meg tudja csinálni egy nagyon kövér ember is, a videókon is azok tornáznak.

Esetleg szóba jöhet még a szobabicaj és az elliptikus tréner, mindegyik nagyon jó kövéreknek.

Bármilyen mozgásformát választotok, előtte mindenképpen beszéljetek orvossal, hogy a sérv miatt mehet-e.

2010. nov. 29. 10:35
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, a Norbi duci tréningeken én is gondolkoztam, csak elvetettem, mert nehéznek ítéltem. Az az igazság, hogy nem vagyok vele tisztában, hogy mit bír meg mit nem.

Viszont néztem Leslie Sansone tornákat és azokban van olyan (2 mérföldes), ami szerintem jó lenne neki.

Az orvossal majd egyeztetünk mindenképpen, meg az is jó lenne ha tudna valamit ajánlani (bár ő is erősen túlsúlyos). Meg ha nem bírja anya, akkor majd mondom neki, hogy csak azt csinálja (pl. séta, karemelés), ami megy neki.

Azt hiszem, bármilyen plusz mozgás naponta jót fog neki tenni.

Még egyszer köszönöm!

2010. nov. 29. 10:53
 5/12 anonim ***** válasza:
norbi ducit szerintem kipróbálhatja! kezdje az elsővel, az nagyon könnyűcske :) és a második is nagyon jó, tele van pihivel és hatásos!
2010. nov. 29. 10:55
 6/12 anonim ***** válasza:

Norbi Duci tréningben nagy gyakorlatom van. :)

Az első az tényleg könnyű, kíméletes.

A másodikat én nem javaslom, nekem az sosem esett jól, nem is csináltam végig sosem, nem is tudom, mitől duci tréning. Simán végigcsináltam az egy órán "Hősök tornáját", de ez a Fannys duci még akkor sem ment.

A harmadik, a betyáros nagyon jópofa, szintben kb. olyan, mint az első.

A negyedik, a Kovis-Katinkás jóval keményebb, de miután könnyen megy az 1-3. szintemelésnek tökéletes.

A Duci tréning 2008. is szuper, ez 3x20 percere van osztva, egyre nehezedő szintekkel. Nagyon szeretem, nagyon jó a koreográfiája, jók a zenék is. Páromnak ez nem tetszett, mert nem tudta követni az összetett mozdulatsorokat, neki a régi duci tréningek jobban bejönnek.

2010. nov. 29. 11:05
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nekünk szerintem ez a 2008-as duci tréning van meg, egy pasival és csajjal tornázik együtt Norbi, ugye?

Akkor úgy gondoljátok, hogy ez is mehet neki?

2010. nov. 29. 11:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen, azokkal tornázik együtt, akik szerepeltek a Nagy fogyásban, a fiút Petinek hívják.

Én személy szerint - bár nem vagyok sem orvos, sem edző - inkább kezdésnek az 1. tornát javasolnám.

2010. nov. 29. 11:29
 9/12 A kérdező kommentje:

Sajnos az első nekünk nincs meg. A letöltéshez meg nem értek, kivéve a barbarás oldalról :) Ott viszont ezt nem találtam. Azt mondtad, hogy a betyáros kb. olyan szinten van, mint az első, úgyhogy megpróbálom azt leszedni.

Ezek szerint Leslie Sansone-os tapasztalata senkinek nincsen?

Köszi a választ!

2010. nov. 29. 11:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Én a Leslie Sansone- 5 Mile Fat Burning Walk-ot ismerem.Nagyon jó és könnyű.Én mellette még Rékázok és Zumbázok,Leslie Sansone amolyan "levezetés" nálam,a kislányom is szokta velem együtt csinálni:)Szerintem tökéletes lenne anyukádnak!
2010. nov. 29. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!