Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a hasznosabb, ha...

Timido kérdése:

Melyik a hasznosabb, ha kondira vagy ha spinningre veszek egy havi bérletet?

Figyelt kérdés

hetente 4-5 ször járnék. nincs sok feleslegem, csak formásítani szeretnék.

melyiket ajánljátok?

a kondi vagy a spinning bérletet?

mind a kettőre már nincsen pénzem. vagy az egyik vagy a másik.

2010. nov. 28. 08:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább a konditerembe, ha csak formásítani szeretnél. Mivel a spinning bérlet tapasztalatom szerint mindenhol drágább, a kondi mellé megajándékozhatod magad egy tejsavó-fehérje porral, úgy látványosabb lesz a fejlődésed.
2010. nov. 28. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a kondit válaszd. :) Nekem is formásításra kell és jól beválik, meg szeretem azt a szabadságot, hogy mászkálhatok a sok gép közt és azt használom, amelyiket szeretném. :D (bicikli, taposó, has-, belső com-, külső com, fenék erősítő stb.) Ott is vannak edzők, tudnak segíteni, hogyha nem tudsz egy gépet kezelni, vagy ha információt akarsz kérni, hogy hogy lenne érdemesebb edzened. :)

Elsőtől kérdezném, hogy miért jó a tejsavó fehérjepor? Érdekelne, hogy mire jó, nem árt-e, finom-e, mennyit kell inni. :D

2010. nov. 28. 09:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Formásításra a konditerem.Bár a 2. által javasolt gyakorlatok tipikus alibi edzésnek látszik,nem tartanám követésre alkalmasnak/bocs/.Minden izomcsoportra kell edzeni nem csak néhányra,a combtárogatót meg felejtsd el,mert egy vicc.

[link]

Edzés után meg reggel éhgyomorra mehet a fehérjeturmix vízzel.

2010. nov. 28. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Azért írtam oda a stb.-t, mert nem akartam felsorolni mindent, mivel a konditeremben megtalálható mindenfajta eszköz, amikkel bármilyen izmot lehet erősíteni és formázni. Azt is azért írtam oda, hogy vannak edzők, mert azokhoz oda tud menni és tanácsot tud arról kérni, hogy neki milyen típusú gépeket lenne ajánlatos használni. :)

Kicsit próbáld meg értelmezni egy szöveget, mielőtt kritizálod a másikat. :)

2010. nov. 28. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért fogyassz tejsavó fehérjét, mert az izomba ez épül be a leghatékonyabban, és mint tudjuk, az izom a szervezet fehérjeraktára. Jobban izmosodsz, ha sok fehérjét fogyasztasz edzéshez. Utána idd meg (akár rögtön). És finom, csomó ízben van, nekem az epres jött be legjobban:) (shop.builder.hu -ról rendelek)

1.voltam

2010. nov. 29. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!