Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történik? Súlyom nem fogy,...

Mi történik? Súlyom nem fogy, de a centik potyognak le?!

Figyelt kérdés
a centi szerint karcsusodom napról napra, a tükör is ezt mutatja, de a súlyom az 2 hete áll. nem mozgok még a mindennapi mozgáson,állómunkán kívül. már szereztem be norbit, talán ma el is kezdem. de valaki el tudja mondani, hogylehet ez? a combom vékonyodik, látványosan (lefotóztam magam az elején fehérneműben), a vállam, az arcom, derekam megy lefelé. mozgás nélkül 1200-1400 kcalt eszem.
2010. nov. 27. 09:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
még ülőmunka mellett is kevés a napi 1200-1400 kcal egy átlagos nőnek, de állómunka mellett qrva kevés....
2010. nov. 27. 10:18
 2/14 A kérdező kommentje:
inkább 1400, és szerintem nagyon jól kihasználom, mindig tele van a hasam. és csak 165 cm vagyok!
2010. nov. 27. 10:21
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
én meg 159 cm + ülőmunka és mégis min 2000-t megeszek egy nap és fogyok ;)..sportolni kell ugyanis ;)
2010. nov. 27. 10:24
 4/14 A kérdező kommentje:
jó, eddig 90 kg mellett nem volt erőm mozogni miután egész nap állok. énis megemelem amint elkezdek mozogni, de csak 100-200akat emelek majd rajta.
2010. nov. 27. 10:33
 5/14 A kérdező kommentje:
;)
2010. nov. 27. 10:34
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Ahogy mozogsz, leég a zsírod és a helyét izom veszi át. Ennek minden esetben nehezebb a tömege, mint a zsírnak, ezért nem mutat semmit a mérleg, de a látvány a fontos! Gratulálok! Kitartás, előbb-utóbb a mérleg is mutatja majd a változást.
2010. nov. 27. 10:40
 7/14 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem viszont nem izmosodsz, ha nem sportolsz... de akkor reális lenne. Szerintem inkább csak a vizet adtad le eddig, az a látványos része a dolognak, utána megáll a legtöbb embernél a fogyás, vagy még vissza is szed. Kell a mozgás, mindenképpen, fogyásnál pláne sokat számít. Persze ez inkább csak extrém nagy súlynál látványos, bár ha napi szinten mérhető meg látható a dolog, akkor erről kell, hogy szó legyen, vagy egy részét csak beképzeled (ismerek ilyet sajnos).

A fogyáshoz mindenesetre kitartást, és mozogj! Sok sikert! :D

2010. nov. 27. 11:09
 8/14 A kérdező kommentje:
eddig 1-2 hét alatt ment le 1 kg, nemhiszem, hogy csak víz.. az durva lenne ha sok hét alatt csak vizet fogytam volna. az állómunka meg abból tevődik össze, hogy ide oda lépkedek, folyamatosan mozognak a karjaim, hajszárítót tartok, mozgatok, csavarok, mosok, húzom, kenem, stb. mikor egy nap sok munkám van, nagyon megérzem mai napig a karijaimban, vállamban, hátamban, általában heti 6 napot dolgozom, szerintem ez nem számít 0 mozgásnak. (fodrász vagyok)
2010. nov. 27. 12:19
 9/14 A kérdező kommentje:
ja sok 10 óra van, amikor egyáltalán nem merek/tudok leülni, csak amikor hazaértem. ezek azért számítanak? gyalog járok haza a munkahelyemről (másfél metrómegálló), mert útközben vásárolni szoktam még.
2010. nov. 27. 12:22
 10/14 A kérdező kommentje:
na megcsináltam 40 perc norbi ducit. szégyellem, de megizzasztott. egy darabig maradok ennél.
2010. nov. 27. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!