Hogyan kell kenyérsütő gépben teljes kiőrlésű kenyeret sütni?
Figyelt kérdés
Van valakinek jó receptje? Én akármennyi receptet végignéztem, mindbe kellett fehér liszt is..Vagy ez így normális? Ebből egy normál szelet kb hány kalória?2010. nov. 26. 10:31
1/2 anonim válasza:
Ha csak teljes kiőrlésű lisztet raksz bele, akkor nagyon tömör lesz a kenyered. Mint azok a német, előre csomagolt szögletes kenyerek a boltban(Mondjuk nem is tudom, hogy vannak-e még, olyan régen néztem.) Szerintem ezért ír minden recept fehér lisztet is.
Mi a legszélsőségesebb esetben is 2/3-1/3 arányban használunk teljes kiőrlésűt. Így teljesen kenyér-jellegű kenyeret kapunk.
2/2 anonim válasza:
Ahogy az előző mondja. Itthon is tapasztaltam már egy csomószor, kell harmadarányban a fehér liszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!