Hogyan kell barna kenyeret sütni? Van kenyérsütő és olyan kenyeret szeretnék, ami teljes kiörlésű vagy rozsos vagyis olyan amilyet cukorbetegeknek ajánlanak.
Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 21:42
1/4 anonim válasza:
Tulajdonképpen ugyanúgy ,mint a fehérkenyeret, de mindenképpen tegyél bele egy-két evőkanál sikért, különben nem kel meg!
2/4 anonim válasza:
A kenyérsütőkhöz szoktak adni receptkönyvet, abban találhatsz teljes őrlésű receptet is. De ha mégis kell, írd meg, és majd bemásolhatom az enyémből a receptet.
Egyébként bár azon kívül, hogy összeöntünk pár dolgot, más dolgunk nincs, nem olyan egyszerű ez a gépi kenyérsütés sem. Apró, és alig befolyásolható dolgoktól (pl. hőmérséklet, pontos mennyiségek stb.) nagyban függ a végeredmény. Én még sose sütöttem kétszer azonos minőségű kenyeret, bár azért mindig ehető lett.
3/4 anonim válasza:
Én is szeretnék ilyen kenyeret sütni, de hiába van receptesfüzet a masinához, ha azok valahogy nem sikerülnek:S
4/4 anonim válasza:
Szia!Lehet kapni keveréklisztet,nagyobb üzletekben lehet kapni,van belőle rozsos,teljes kiőrlésü meg csomó féle.Ezekben benne van minden,csak a víz és élesztő kell hozzá.Kifejezetten kenyérsütő gépekhez való.100-200ft körül mozog az ára 1kg.Nagyon finomak.
Maszatka,a pék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!