15 kilótól szeretnék meg szabadulni. Fogalmam sincs hogyan kezdjek neki. Adnátok jó tippeket? Már utálok tükörbe nézni!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a 3 éves fiam ugyanezt eszi.
Vacsorázni kell, csak szénhidrátmentesen, fehér kenyér, lisztes cukros cuccok kiiktatva teljesen napközben is, és kell a mozgás is.
Éhezni is lehet, de vissza fogja szedni. Nem mindegy, hogy zsírból vagy izomból fogysz. Zsírból heti fél-1 kilónál többet nem lehet.
De ha csak az érdekel, hogy kevesebbet mutasson a mérleg most azonnal, akkor lehet az első szerint is.
Szerintem ezen az oldalon vannak ülő foglalkozást végző nem sportoló 30 éves nők, és sokat sportoló 20-as éveiben járó férfiak. Nem lehet összehasonlítani az igényeket, és hogy kinek mennyi az elég meg mivel fogy.
Egy 2,5-3 éves gyerek folyton mozog, lehet, hogy van annyira szükségük mint nekem, aki egész nap csak ül a gép előtt :-( pedig olyan jó enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!