Főzd magad vékonyra?
Szombat (November 27.) 7:30
Szombat (November 27.) 7:55
Vasárnap (November 28.) 7:30
Vasárnap (November 28.) 7:55
)port.hu)
Az iskola megtanítja az embert olvasni, de érteni már nem. Ez az oktatási rendszer nagy hiánya. Nem azt kérdezte mikor mennek, hanem hogy online újra lehet-e nézni.
Bocsika, hogy nem tudtam értékes információval szolgálni, csak részleteket találtam, de idegesítő ez az "olvasok, de nem tudom mit" dolog.
A kérdező valóban online hozzáférhetőség felől érdeklődött, de talán azért, mert nem bízott az ismétlésben.
A második arroganciája pedig tankönyvbe illő, igazi pökhendi magyar tempó.
Esetleg van olyan ember, aki segíteni is tud??????????????????????????????????????
És igen egyetértek a második válaszolóval, mert nem vagyok idióta és a tv műsort én is meg tudom nézni, de valóban online elérés érdekelne, mert 2 pici gyerekkel nem lehet tv-t nézni, online viszont megnézhetném, mikor alszanak!
A harmadik, negyedik, meg nem tudom miért fikázza a másodikat, mikor ők sem különbek! Ők sem azért írtak ide, hogy segítsenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!