Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan ösztönzöd magad a...

Hogyan ösztönzöd magad a fogyókúra folytatására, amikor elgyengülsz?

Figyelt kérdés
Én pl. victoria's secret modellek képeit nézem, és mondogatom magamnak hogy 'ha te is így akarsz kinézni,akkor folytasd tovább' :D
2011. júl. 12. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:
próbálom felidézni, hogy miért is kezdtem el a fogyókuúrát, addig, amíg eszembe nem jut hogy miért is:D vagy pedig olyan ruhákat nézegetek, amik nagyon tetszenek, de így nem érezném benne jól magam:))
2011. júl. 12. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a barátomra gondolok, hogy jobban tetsszek neki. Bár így is tetszem neki, de ezzel álltatom magam. :)

Egyébként meg ha fel akarom adni, ráállok a mérlegre, és elrettenek. Ilyenkor egyáltalán nem jut eszembe nasizni! :D

Bár nekem nincs sok feleslegem, de annál nehezebb leadni... nagyon régóta csinálom, és már csak 5 kg van hátra!

16/L

175 cm és 65 kg

2011. júl. 12. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!