Ha mindennap ennyit ennék, fogynék?
Egyáltalán nem sok, sőt szerintem kevés.
De azért az szerintem nem túl jó, hogy ennyi kenyérfélét eszel.
És hány éves vagy esetleg? Meg hány kg.?
Szerintem itt az a gáz, hogy nem minőségi kaja. A reggeli rozskenyér sajt, sonka még ok. Az ebéd az nagyong szegény, nincs tízorai, nincs uzsi, estére eszel egy almát és ennyi? Lehet fogyni úgy is ha normálisan étkezel és nem is kell koplalnod. Férjem januártól 25 kg. fogyott,de zabál állandóan.
Nem sok, de nem fogyókúrás. Értsétek már meg, hogy nemcsak a mennyiség, hanem az összetétel is számít! Háromszor kenyér/péksüti egy nap nem diétás! Attól, hogy ettől még éhes is vagy esetleg, még nem fogsz lefogyni.
Mellesleg egészségtelen is, sehol egy zöldség benne, pedig abból kéne a legtöbb. És a kiflivel ellentétben az még csak nemm is hizlal. A csirkemellsonkát pedig nem nevezném fehérjének, tehát fehérjét sem ettél. Pedig lefogyni a zöldség-fehérje kombinációtól lehet. Te szénhidrátot ettél, az pedig hizlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!