Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A futás mennyire alkalmas...

A futás mennyire alkalmas fogyás céljából?

Figyelt kérdés

Nem lóg meg a nagy mell? Rövid távon mennyit lehetne vele fogyni? Ti hány percig szoktatok futni?

162cm 60kg vagyok.

16/L

2010. nov. 21. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Fogyókúránál sajnos nem elég, ha csak sportolsz, diétázni is kell :-S Jó a futás, ha nagy a melled mindenképpen vegyél sportmelltartót, ami nagyon jól tart! Akkor nem fog megereszkedni. Én 45- 60 percet szoktam futni, de egy dekát nem fogytam tőle (habár mindig is sportoltam, elképzelhetőnek tartom, ha valaki előtte nem sportolt akkor attól, hogy egyáltalán mozog valamit, fogyni fog). Nekem sjanos egyértelműen csak a diéta a megoldás és ez nekem nehezebben megy mint a sport, mert sportolni midnig is szerettem :-)
2010. nov. 21. 16:57
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi:) mellette még sportolok is, csak gondoltam így gyorsabban menne a fogyás, na majd kipróbálom ha beszerzek valami jó sportcipőt.
2010. nov. 21. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Én 163 cm és 52 kg vagyok (26L) és ha diétázom, kerülöm a lisztből készült ételeket+ a cukrot és mellette futok 30-60 percet.

Napi 1200 kalória és mozgás mellett hetente 0,5 kg-ot tudok fogyni. Amúgy csak tavasszal futok, és ha kell nyáron is, de nem szokott rajtam sok felesleg lenni.

lehetséges, hogy rajtad több az izom. Mivel 60 kiló vagy.

De ha hájas vagy, akkor is fogysz 0,7-1 kilót, ha betartod a napi kalóriamennyiséget.

Jól tartó sportmelltartót vegyél, ami szorosan tart!

2010. nov. 21. 17:45
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi. nem, nem vagyok hájas max vannak helyek amikről nehézkes lefogynom, de van rajtam izom. Ha valami nagyon szoros sportmelltartót veszek, abban mindig elkezd fájni a mellem. ez normális?
2010. nov. 21. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
En azt hallottam hogy a gyors séta az jobban fogyaszt mint a futás.
2010. nov. 21. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, első válaszoló, nem igaz, amit írsz. Nekem tökéletesen bevált a csak sport-módszer. Hetente 2 kung-fu, 1 tánc, meg néha futogatok. És eredményes :)
2010. nov. 21. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

18:02

énis azt hallottam :)

egyél rendesen, naponta többször kevesebbet. sztem este már nem szabad enni 6-7 után. de hát néha nem lehet megállni :D. És kezdj el vmit sportolni, v edzeni de nem kell tulzásba vinni, mert csak éhesebb leszel egy edzés után. csinálj hasizom gyakorlatokat, meg fenék formálosat stb (youtuben vannak videok ezekre). A sok édességet meg kezd el elfelejteni, nem mondom h ne egyél egyáltalán. de akkor sose fog sikerülni. és persze mindez nem fog máról holnapra megtörténni, hónapok fognak eltelni és kikell tartani. sztem csak rjtad múlik, és a kitartásodon. amugy is még fejlődésben vagy, ne hogy elkezdj koplalni mert agyonutlek :).

2010. nov. 21. 19:37
 8/10 A kérdező kommentje:
jó rendben köszi a válaszokat!:D azért remélem az agyam a helyén marad, ha egy nagyon kicsit koplalok :D
2010. nov. 21. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

18:59- nek: nekem nem vált be a csak sport módszer, de lehet, h azért mert mindig is sportoltam. Tehát ez a pár kiló plusz is sport mellett jött fel rám, tlaán ezért nem elég a fogyáshoz az, ha csak sportolok. De ezt is leírtam :-)

Ha másnak bejön, az csak jó, mert szerintem diétázni nehezebb, mint rendszeresen sportolni.

2010. nov. 21. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, első voltam :-)
2010. nov. 21. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!