Tudom hogy abszolút nem fogyókúrás/egészséges volt a mai napom, csak kiváncsiságból, hány kcal-ra tippelitek?
Szóval reggel ettem egy karalábét és egy narancsot.
Aztán dél felé betoltam 3 madártej szeletet (cukrászdaira átszámítva kb. 4 :D)
Napközbe csipegettem egy kis zsírjában kisült bacon szalonnát, de max 1/4 maréknyi.
4 körül 2 púpos tányérnyi juhtúrós sztrapacskát füstölt csülökkel(zsírjában kisütve) meg lilahagymával
aztán 6 felé 2 szelet dobostortát (cukrászdai mérettel kb. 3)
Hány kcal lehet ez? És mennyit hízhatok tőle? Nagyon gáz ha még holnap is eszek egy kis sztrapacskát meg sütit? :$ Bár mostmár év végéig kb minden hétvége ilyesmi lesz -.- Mindegy, egyszer élünk, adjunk az élvezeteknek :D
csak csorog a nyálam..ne tedd ezt velem!! :D
amugy igy van élvezd az életet(élet apró örömeit :) )
szeretnék a család része lenni :)
am h-h ez lesz minden hétvégén?
am fogyozol?
(elsö vagyok)
hm? kakaó mánia? :O ez honnan jött?
amúgy én szimplán "jó étel" mániás vagyok :)
ja és azért ilyenek a hétvégék mert a családban a szüli/névnapok pont most halmozódnak fel, minden hétvégére jut egy (vagy hogy egybe 2 is) aztán meg itt a karácsony :)
fúúú, juhtúrós sztrapi nyamíííí =D
Hát, az biztos hogy nem fogyókúrás, de max. 2500 kcalra tippelném, annál biztos nem több szerintem.
Azt javaslom, hogy járj el heti 2x-3x futni meg úszni, amelyikhez jobban van kedved, esetleg szobabicikli. Kész =D
Lehet, hogy fog feljönni, de úgyis jön a tél, legalább nem fogsz fázni =D majd tavasszal leadod, de addig is mozogj vmit, ha zavar =D
bizony bizony sztrapacskaa :D úgy látom nem csak én vagyok nagy kedvelője itt!
köszi a számítást, ez így bele is fér így néhanapján :) amúgy igaz, én is így vagyok vele, hogy úgyis itt a tél, ilyenkor nem "bűn" kicsit felszedni.. úgyse mutogatom magam a strandon :D majd tavasszal előkapom a bringám ;) szerintem sokaknak jót tenne ha tudnának kicsit felszabadultabban étkezni.. na mindegy, ahány ház annyi szokás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!