Update-ezők! Egy 500 Kcal-os ebéd után egy Update 1-es csokipuding tilos vagy megengedett szerintetek?
Figyelt kérdés
Mert eszméletlenül finom :-)2010. nov. 17. 12:16
11/14 anonim válasza:
Egyébként én az otthoni főzött pudingot szeretem a legjobban, xilittel és steviával édesítve! És én sem eszek ízfokozós és egyéb sza.rokkal telerakott dolgokat, pedig nem vagyok gazdag!! Egy hónapban 25.000-et költünk ketten kajára, és ebben benne van a reggeli-ebéd-vacsi, plusz gyümi, egészséges nasik, egyszóval minden... ez sok?? Csak ésszerűen kell csinálni!
12/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok gazdag. Egyszerűen választhatok, hogy vagy nem eszek ízfokozós, tartósítószeres kaját vagy evés után fél órával elkezd iszonyúőan fájni a gyomrom, hányok és tele leszek fájdalmas kiütésekkel. Nem tudom te melyiket választanád... Mindenből meg lehet találni a tartósítószermentest, amiből nem, azt pedig nem eszem. udingot pl lehet otthon is főzni, hidd el még olcsóbb is mint ezek a művackok. Csokit, kekszet pl. régóta nem eszek, mert a biocsoki iszonyú a drága, de ha csoki és rosszullét között kell választanom, akkor nekem nem éri meg. Mielőtt irigyelsz és gúnyolódsz, gondol végig milyen lehet úgy vásárolni, étkezni, hogy mindent meg kell nézni.
13/14 anonim válasza:
Amúgy az sem lenne baj, ha inkább vennél sovány túrót, összekevernéd fagyasztott gyümölccsel, és azt tolnád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!