Szerintetek 10 kör futás sok? Egy elég nagy tornateremben.
Én is úgy gondolom, h nagy butaság mindenkit egy kalap alá venni, egyforma követelményeket állítani duci illetve sportos gyerekekkel szemben. Meg még a magasság is számít. És hetente 2x-3, kötelezően fuss pl. 10 kört, miközben nem bírsz, és a többiek meg kinevetnek... nem csodálom, h korán megutálják a sportot a gyerekek. Én is ebben a cípőben jártam, de most, 23 évesen már szeretek kocogni. Nem kell senkinek megfelelni, nem piszkálnak, h gyorsabban...
valahogy különbséget kéne tenni a gyerekek között, és ehhez mérten követelni. Matekból, magyarból is külön vannak csoportok tanulmányi eredmény szerint, sztem épp olyan fontos lenne tesiből is, ha már az a cél, h olyan gyerekek nőjenek fel, akik örömmel mozognak.
És még megemlíteném, h a vékonytalpú, kínai tornacipőkben futni nem is feltétlen egészséges.
Mi csak akkor futunk 10et [vagy többet] ha rosszak vagyunk :O
Nálunk alapból max 6 kör, de általában 4 vagy 5 :D
Amúgy szerintem bemelegítésnek bőven elég. Vagyis futás+rendes bemelegítés+foci/kosárlabda/röpi/atlétika/stb
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!