Szerintetek 10 kör futás sok? Egy elég nagy tornateremben.
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 09:00
2/29 anonim válasza:
Mekkora az a nagy tornaterem? Nem mindegy, hogy 10 éves lánynak vagy 18 éves fiúnak sok? Gyorsan futsz vagy épp csak kocogsz? 150 vagy 50 kg vagy? 5 vagy 50 kilót akarsz fogyni futással? Semmi infot nem adtál meg, így nehéz.
3/29 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok és tesiórán kell ennyit futni.
2010. nov. 17. 09:07
4/29 A kérdező kommentje:
és lány
2010. nov. 17. 09:07
5/29 anonim válasza:
10 kört utoljára csecsemő koromban futottam, szerintem kevés is, ha én lennék a torna tanár biztos, hogy nem csak 10-et futnátok.
6/29 anonim válasza:
Te ennyit mi bemelegítésnek futottunk... aztán torna, végül valami labdajáték, és még egy levezető futás. 10 kör az semmi.
7/29 anonim válasza:
Ez a baja a testnevelésoktatásnak, hogy a dagi, chipsen, kólán a képernyő előtt élő puhányok nyavajások is ugyanannyit futnak, mint egy kisportolt, jó kondíciójú valaki.
Amúgy egy ötlet: számold meg, hány lépés egy kör. Aztán jelölj ki valahol egy hosszabb szakaszt és mérjétek le, hogy 10 lépésed milyen hosszú. Ennek az egytized értéke jobban hozza a lépéshosszod átlagát, mintha egy lépésedet lemérsz.
Innentől matematika az egész, hogy kiszámítsd a 10 termi kör össz hosszúságát.
És akkor ezt kérdezd, hogy "x méter egy 11 éves ilyen v olyan alkatú lánynak sok-e?"
8/29 anonim válasza:
Ugyan már a tesióráknak csak egy bajuk van. Az, hogy nem elég kemények! Itt a diákokkal van a baj, méghozzá az, hogy semmit sem mozognak, hanem egész nap a gép előtt ülnek!
9/29 A kérdező kommentje:
hát azt biztos nem szeretném ha ti lennétek a tesitanárjaim...
2010. nov. 17. 09:15
10/29 anonim válasza:
elég az bőven egy 11 éves gyereknek nem maratonra készül hogy kilométereket fusson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!