Diéta mellett használ, ha Rubint Réka 20 perces edzéseiből csinálok napi egyet?
Nemrég szültem,és szeretnék fogyni,mivel elég sok(kb.10 kg) felesleg maradt rajtam.Kb.2/3-át eszem az eddig elfogyasztott mennyiségnek,és igyekszem kerülni a kenyérféléket.Plusz hozzám képest sok gyümölcsöt eszem,főleg a délutáni-esti órákban.
Köszönöm a válaszokat!!!
Jó pihit mindenkinek!
Szia!Már nem szoptatok,ezért mertem nekiállni diétázni.Nem ezt gondoltam kezdésnek,az "alapozást" már megtettem egy másik kazival:-)).Csak le szeretném adni a kilókat,ami egy könnyebb gyakorlatsorral nem hiszem,hogy menne(magamat ismerve).Ezért kérdeztem,hogy esetleg ez elég-e így?Aztán majd fokozatosan növelem a mennyiséget.
Köszönöm a válaszod!
Szia! Én 2-szer szültem, elsőre (nyári baba és szoptattam) magától lement a túlsúly, másodjára (téli baba és nem volt tejem) viszont tornáznom kellett. Én is Rékára tornáztam és nem vontam meg semmit magamtól, csak csökkentettem az adagokat. 3 hónap alatt lement 10 kg, aztán azon a nyáron még újabb 2 kg és azóta is tartom a súlyomat. 158 cm/ 48 kg
Amúgy ez egy tévhit, hogy szoptatás alatt nem lehet diétázni. Koplalni nem lehet, de ha pl. egész nap csak gyümölcsöt, zöldséget eszel (mondjuk naponta 5-ször), akkor is ugyanúgy termelődik a tej (gondoljunk csak a természeti népekre), mivel az anyatej úgy "készül", hogy felhasználja a testedben lévő zsírt (magát a súlyfeleslegedet), ezért könnyebb lefogyni azoknak az anyáknak, akik szoptatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!