Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki látta a tegnap esti vékonya...

Ki látta a tegnap esti vékonyak és kövérek-et a viasaton? Lenne egy kérdésem!

Figyelt kérdés
A kérdés, hogy: a kövér nő egészségesen étkezett, de 2 ember helyett evett egymaga, viszont a sovány csaj 1/3 annyit evett, de gyorskajákat. Hogy lehet, hogy a kövér csak 1 heti gyorskajázás után 12 kg-t fogyott? Ez tökre kamu. Meg a sováncs csaj mérnem hízott meg soha a gyorskajától?
2009. jan. 11. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

szerintem nem mindenki hízékony lehet hogy genetikailag nem tud hizni és azert nem hízott

amúgy én nem láttam de sztem kamu

2009. jan. 11. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Esetleg talán azért nem hízott meg a gyorskajától, mert keveset evett?Hmm?

A napi bevitt kalória számít a hízás szempontjából.

Ha 3000 kalóriát viszel be salátával, jobban hízol, mintha 1200 kalóriát szalonnából, nem? Mi nehezebb, 10 kg toll, vagy 1kg vas?

A barátnőm cukorral szokott fogyózni: savanyúcukrot szopogat, ettől elmegy az étvágya, és mást nemis igen eszik. Így pár nap alatt néhány kg-tól megszabadul. Nyilván egészségesebb lenne, ha almát enne.De ha eszik napi 5kg almát, akkor 5kg-mal több, amíg nincs kaki.

A tehén is csak füvet eszik, mégis 4q. A macskánk csak húsfélét eszik, és 1,5 kg, és tiszta gebe.

Nyilván a kövér egészségesebb volt, mint a gyorskajás sovány.

Szerinted mi hízlal jobban, 1 mekis szendvics, vagy egy láda őszibarack?

2009. jan. 11. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig éhes maradok a mekiben. Egy icic-pici szendvicstől, meg 20szál sültkrumplitól Te is lefogynál, ha otthon azt ennéd csak.

Persze ha valaki végigeszi a menüt, kóla, pite, 3 szendvics, nagykrumpli, szósz, stb fel lehet tornázni a tápértékét.De ha megeszel hat salátát? Abban is van anyag, nem?

Mondjuk a mekitől én akkor is éhes maradok, ill 1 óra múlva az vagyok.Bezzeg a mama bablevese!Pedig abban nincs hús, se szalonna.

Akkor, ha zöldségen nem lehetne hízni, nem lenne kövér vegetariánus, nem? Pl Indiában. Ott se minden hindu sovány.

2009. jan. 11. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én is sokat eszem,mégsem vagyok kövér és nem is lettem eddig soha duci az étel miatt,pedig nem eszek sok gyümölcsöt
2009. jan. 11. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel csak gyors kaján élt, semmi vitamint nem vitt be, ezért a szervezete talán nem a raktározáson, hanem a fenntartáson dolgozott.

Egyébként tök hülyeségnek tartom, hogy egy túlsúlyos, egyébként egészségesen, csak sokat evő embert úgy fogyasztanak, hogy egyen egészségtelen gyors kaját, mert abban kevesebb a kalória.

Szerintem is kamu volt.

2009. jan. 13. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Pont erről szólt a műsor:

Nem az a lényeg, hogy lefogjyanak, hanem hogy lásd, hogy

egészségestől is hízhatsz, ha elég sokat eszel,

meg egészségtelentől is sovány maradsz, ha nem eszel eleget.

Ez ilyen egyszerű, csak érdekes látni.

Sokan azt hiszik, ha csak répát esznek, nem hízhatnak meg.

A kollégám azt mondta fogyózik, aztán minden délben megevett egy üveg kukoricát. Sajnos, csak a háta mögött mondta a kolléganő, hogy ők is azon hízlalják otthon a malacokat.Vacsira bevert egy dagasztótál salátát, jó kis majonézes öntettel.Így sikerült is FELSZEDNIE jópár kilót. Bár állítólag az tiszta izom volt. Ja! Hasizom.

2009. jan. 13. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

Én nem értem ,miért mondjátok, hogy kamu?

Szerintetek, ha egy kevéske hamburgert vennék magamhoz naponta, nem fogynék le?

És ha két ember helyett ennék (bármilyen egészségeset is) de nem lennék kétszerakkora?

Aki duplán eszik, az duplaakkora is lesz, nem?

Ha felét eszik (ugyanabból) akkor ha nem is feleakkora, de csak kisebb?

Hacsak nem mozog 3-szor annyit, de akkor bányásznak kell mennie, különben nem fér bele a 24 órába.

2009. jan. 13. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre kamunak tűnne, de igaz.

-A kövér azért hízott meg mert dupla annyit evett, hiába egészségeset.

-A vékony csaj meg azért maradt vékony (lehet hogy a genetika is szerepet játszott), mert lehet hogy egészségtelen gyors kaján élt, de kicsi adagot vett magához és néha még azt sem ette meg.

-ÉS a végén a kövér azért fogyott le 12kg-ot, mert kapott előre össze állított étrendet a dokitól (a vékony is kapott). ->ÉS gondolom ő betartotta az elő írtakat.

-MÍG a vékonyról nem feltételezem, hogy megette volna az előírtakat, így ő csak 2kg-ot hízott.

Ennyi. -.-"

2009. jan. 14. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!