160cm és 53kg vagyok. Nem vagyok izmos, nem igazán sportolok, kb napi 1 órát gyaloglok. Nem vagyok dagi, csak van rajtam felesleg, jó amit csinálok?
a derekamon. Hogy adhatnám le onnan a felesleges zsírt? Ha diétázom, mindenhonnan egyenletesen fogyok? Még sosem voltam szép karcsú, mindig volt ez a pici hasam, de a 18. szülietésnapomra szeretnék vékony lenni 49kg körül. Vegetáriánus vagyoke gyébként, túl sok CH-ot fogyasztottam, csak szendvicseket ettem és zöldségeket, de már sokkal változatosabban étkezem.
Ma ezt ettem:
7 tojásfehérje + 3 sárgája magában minden nélkül
Egy fej jégsaláta (ezt azért mert sok benne a fehérje és egy egész fejjel megettem)
1 paradicsom (ennyi volt itthon)
és 2,5l zöldteát cukor nélkül fél citrommal.
Még mit egyek uzsira? Gondoltam, h fél-1 kg almát összeturmixolok héjastól és megiszom, és akk az jó kis hashajtó, meg még iszok kis tejet lefekvés előtt. Na?
Ezzel most mi a baj?
Ne mondd, h a pörkölt, a csipsz, a sültkrumpli jobb.
A gyümölcsben van széthidrát, vitaminok, a tojás + a saláta fehérje és megint csak fontos dolgok. A citrom tele van c vitaminnal, és a zöldtea egészséges, plusz elég vizet iszok. Meg nyomok most Béres cseppet is. Nem vagyok éhes, jól laktam ezekkel.
Lehet eszek pattogatott kukoricát (nem papírzacskós, hanem mamától van) ső nélkül pici vajjal.
én is 160 centi vagyok és tavaly nyár előtt én is voltam 53 kiló. simán ledobtam a kilókat nyaralásig és azóta is 48-49 kg vagyok.
naponta minimum 5x ettem. viszont szigorúan betartottam a 3 órát étkezések között és nem volt semmi nass, leírom kb mit ettem.
reggeli (9kor) általában zabkása forróvízzel édesítóvel és tettem bele gyümölcsöt, vagy áfonyát vagy epret vagy almát.ez annyira eltelített hogy 12-ig egyáltalán nem is voltam éhes, 12kor ettem valami húst zöldséggel salátával, volt hogy tojásokat (nem választottam szét a fehérjét meg a sárgáját)
3kor ettem egy kis natúr joghurtot almával, eperrel, és tettem bele két kiskanál zabot is illetve egy kis lenmagot.
6kor megintcsak valami natúr joghurt vagy túró édesítővel.
9-kor pedig vacsora ami valami hús vagy hal, zöldségekkel.
emelett próbáltam napi 2 liet vizet meginni
kb így étkeztem jópár hétig és simán fogytam éhezés nélkül. persze mellette napi 40 percet mini steppereztem is na meg egy kis torna + súlyzózás.
kb ez a vacsora
reggelinek nyugodtan mehet a tk kenyér, tejet is nyugodtan ihatzs mellé+felvágott, vagy akármi amit teszel a szendvicsbe (persze azért ne kolbász meg bacon:D) és zöldségek
uzsi tízótaira mehet az alma
ebéd: paradicsomsaláta az tökéletesn lenne, hus, hal tojás, levese stb
ez a mai napod koplalás ezzel elrontod csak
de vega vagyok! húst nem ehetek!
és ált ennyit eszek, csak nem ilyen összetételben, hanem sok szénhidrátot, és most több a fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!