Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 eves lany vagyok es eleg...

14 eves lany vagyok es eleg ducu a hasam! Reszletek lent!?

Figyelt kérdés

Minden hetkoznap 2 orat edzek(kosarazok) amibol egy nap eroterembe jarok szintem ket orat!A taplalkozasom kiegyensulyozott,napi haromszor eszek,es folyadekot is fogyasztok eleget!Az edzeseken kivul otthon csinalok reggel 120 hasizmot es este is!Megis olyan duci,vagy ugy nez ki mintha hajas lenne!MIt kene meg csinalnom???

-48 kg vagyok es 163 cm

Koszi elore is!!

2010. nov. 14. 09:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

dejó, h szegény lány kiteszi a kérdését, és senki nem válaszol neki, csak mondogatja, h neeem, nem duci...

nővéremnek jó alakja van, de ő 46 kilóval 170 centi, és közel sem mondható túl soványnak.

magasságból és testsúlyból nem mindig lehet megállapítani.

a hasprés nagyon jó hasizomra, de a fogyásban nem fog segíteni, mivel koncentrált zsírégetés nincs!

ehelyett vmilyen aerob mozgást kell végezned, pl közepesen intenzív futást v kerékpározást, a lényeg, h a pulzusod 120-140 között maradjon, de ott vannak a kardiógépek, azok is jól égetik a zsírt.

ezek mellett én mindenképp a napi 5-10x-i kajálást javaslom, de az most hosszú, h miért is jobb ez. továbbá kérdezd ki edződ véleményét, h hol tudnád megbízhatóan lemérni a napi szükséges kalóriszükségletedet, és annak a 80%-át (+-5%) vidd be naponta.

természetesen mindenekelőtt kérdezd ki mások véleményét (az edződén kívül), h tényleg érdemes-e fogynod, mivel sokan beleesnek abba a hibába, h a végtelenségig akarnak fogyni.

2010. nov. 18. 23:29
 12/15 anonim ***** válasza:

LoL!

46 kiló, 170 centi, és nem is vékony mi? :D

Normálisak vagytok??? Mennyinek kéne lennie szegénynek? 170 centihez 30 kiló???? Eszement ökör.

2010. nov. 19. 09:21
 13/15 anonim ***** válasza:
09:21 - én nem az vagyok, akinek a nővére 46 kg, de senki nem mondta, hogy ő 46 kg-osan rossz, szimplán azt mondta a húga/öccse, hogy nem túlságosan vékony (=nem taszítóan vékony, csak vékony). Tehát senki nem mondta, hogy 30 kg-nak kéne lennie, vagy fogynia kéne, de te is tudnád, ha lenne szövegértelmezési képességed.
2010. nov. 19. 17:27
 14/15 anonim ***** válasza:

(az én nővéremről volt szó)

17:27-es:

már nem is akartam válaszolni szerencsétlennek, de kössz, h megtetted helyettem :)

2010. nov. 19. 17:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nincs rajta semmi izom akár ennyivel is lehet rajta hurka 1-2 helyen simán. Mert az afriki éhezőknek nem nagy a hasa, tiszta kocka ugyebár. Fényképt írj ne azt, hogy x kg vagy, mert az semmit sem jelent!
2010. nov. 19. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!