Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fájt a hasam? (részletek...

Mitől fájt a hasam? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt este ettem újhagymát margarinos kenyérrel(ez volt vacsorára.)Ebédre nem sok mindent.És tegnap meg nagyon fájt a hasam az iskolába.De 1. órában még tesi volt,akkor még nem fájt a hasam.Második óra közepén elkezdett fájni a gyomrom.Óra után kértem egy tanártól Algopyrin-t,a gyomorfájdalom elmúlt.Oldalra ment át a fájdalom,de mindkettőre.Ez már feszítően fájt,nem tudom,hogy görcs volt-e.Végülis a menstruációm a hasfájás előtti nap ért véget.De a menstruációm előtt görcsöltem,világ életemben először.14 éves vagyok.Elég furcsa érzés volt az a hasfájás.Én amúgy is ilyen hasfájós vagyok.Ha megfertőződök vírussal,akkor a hasam kezd el fájni,szerencsére nem hányok.De ma már alig volt ez a hasfájás,csak éreztem valami furcsát a hasamban.Még szűz vagyok,tehát nem lehetek terhes,hála Istennek:D:D
2010. márc. 31. 23:10
 1/9 A kérdező kommentje:
És mit csináljak,milyen gyógyszert kérjek legközelebb?Ez görcs lehetett?:S mert a tanár sem tudta..:S
2010. márc. 31. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Azért fáj a hasad, mert megettél egy zebrát.
2010. ápr. 2. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is a zebraféregre gyanakszom. Ez nem vicc. Újhagymánál előfordul...
2010. ápr. 2. 20:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Mit lehet ilyenkor csinálni?:S
2010. ápr. 3. 14:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Igaz már nem fáj...:P
2010. ápr. 3. 14:51
 6/9 anonim válasza:
terhes vagy.
2010. ápr. 3. 19:10
 7/9 A kérdező kommentje:
ez szánalmas...hülye bunkó válaszokat NEM KÉREK
2010. ápr. 3. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy már nem fáj, semmit nem jelent. Valószínűleg most szaporodnak el benned a zebra-bélférgek. Egyél sok fokhagymát. Reggel, délben, este egy cikk. Inkább előzd meg vele a bajt. Ha gyanús hasfájásod van egyhetes fokhagyma kúra után, irány a doki!
2010. ápr. 3. 22:57
 9/9 A kérdező kommentje:
kösz=) remélem azért nem lesz gond:P
2010. ápr. 4. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!