Hány kg vagy jelenleg, és mennyi szeretnél lenni, mennyire zavar a mostani súlyod, és mit teszel ellene?

163cm/75kg vagyok és pudingnak érzem magam.
Alig 1 hete van igazán meleg én meg már olvadok, izzadok, ragadok és utálom a testem mert kényelmetlenül érzem benne magam.
Éppen szálkásító diétára adnám a fejem, hogy ahogy jön a kánikula úgy vékonyodjon rajtam a zsír és remélhetőleg ezzel kicsit jobban fogom tűrni a meleget is.
Épp kiszámoltam a makrókat és próbálok összeírni valami étrendet a következő 3 hétre, kezdésnek.
Ilyen melegben nincs is nagy étvágyam úgyhogy tervezek heti 1 nap 24 órás böjtöt is tartani.
Kitartást mindenkinek aki küzd a testével! 😥😉

**Utolsó vagyok, konkrét kiló nincs meghatározva de legalább 60-62 kilóig le szeretnék menni. Aztán majd meglátom mennyire leszek elégedett.
BMI szerint 56-63 között lenne ideális a súlyom.
73 kg vagyok 171 cm. Tudom,általában minden hülye ünnep utánra tervezi a változtatást, hogy még utoljára zabálhasson. Viszont én már nem fogom halogatni tényleg,eddig ezt tettem és jó hurkás lett a hasam meg a lapockám alatt. Rosszul is érzem magam, mindig elkap az ideg emiatt.
Ha csak otthon is,de tornázni szeretnék, és egy bőven zöldséget tartalmazó étrendet tartani.
40N

170 cm vagyok, kb. 64-65 kg most.
Pár kiló mindig ugrál rajtam le-fel, olyan 57-62 között elvagyok, de most egy picit elengedtem magam, és 65 fölé mentem, ez már nem tetszik (leginkább a combomon látom, a hasam sajnos 53 kg-nál is nagy volt 🙃).
Próbálok úgy általában kevesebbet enni, minimalizálni a cukros hülyeségeket (sajnos terhesen nagyon édesszájú lettem, ami azóta is tart...), plusz heti kétszer eljárok futni is, ezzel kb. 2 hét alatt elértem, hogy néha már 64 kg alá is megy a mérleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!