Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg vagy jelenleg, és...

Hány kg vagy jelenleg, és mennyi szeretnél lenni, mennyire zavar a mostani súlyod, és mit teszel ellene?

Figyelt kérdés
tegnap 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Jelenleg 45-46 kg vagyok 159 centihez. A súlyommal meg vagyok elégedve. Ezt a szintet úgy tudom fenntartani, hogy odafigyelek arra, hogy mit és mennyit eszem és szeretek mozogni is. Kalóriákat sose számoltam, mert ismerem a mértékkel történő étkezést és odafigyelek saját testem jelzéseire. Mivel autóm nincs, ezért mindenhová a városban gyalog megyek. Ha távolabbra kell mennem, akkor busszal járok.
tegnap 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
69kg vagyok, és legalább 78 szeretnék lenni. Próbáltam izmosodni de nem hozott eredményt, sajnos alkatilag egy gebe vagyok.
tegnap 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
64kg -8kg kellene.
tegnap 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
65kg vagyok 173 centihez.Nagyon zavar, undorodom magamtól. Tudatosan étkezem, heti 3-4 súlyzós edzés és heti 2-3 kardió. Napi 10 000lépés. Az álomsúly 55kg lenne de már 58-al is boldog leszek
tegnap 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

163cm/75kg vagyok és pudingnak érzem magam.

Alig 1 hete van igazán meleg én meg már olvadok, izzadok, ragadok és utálom a testem mert kényelmetlenül érzem benne magam.

Éppen szálkásító diétára adnám a fejem, hogy ahogy jön a kánikula úgy vékonyodjon rajtam a zsír és remélhetőleg ezzel kicsit jobban fogom tűrni a meleget is.

Épp kiszámoltam a makrókat és próbálok összeírni valami étrendet a következő 3 hétre, kezdésnek.

Ilyen melegben nincs is nagy étvágyam úgyhogy tervezek heti 1 nap 24 órás böjtöt is tartani.

Kitartást mindenkinek aki küzd a testével! 😥😉

tegnap 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:

**Utolsó vagyok, konkrét kiló nincs meghatározva de legalább 60-62 kilóig le szeretnék menni. Aztán majd meglátom mennyire leszek elégedett.

BMI szerint 56-63 között lenne ideális a súlyom.

tegnap 18:38
 7/9 anonim válasza:

73 kg vagyok 171 cm. Tudom,általában minden hülye ünnep utánra tervezi a változtatást, hogy még utoljára zabálhasson. Viszont én már nem fogom halogatni tényleg,eddig ezt tettem és jó hurkás lett a hasam meg a lapockám alatt. Rosszul is érzem magam, mindig elkap az ideg emiatt.

Ha csak otthon is,de tornázni szeretnék, és egy bőven zöldséget tartalmazó étrendet tartani.

40N

tegnap 19:47
 8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, 63kg jó lenne, 58kg álom lenne.
tegnap 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:

170 cm vagyok, kb. 64-65 kg most.

Pár kiló mindig ugrál rajtam le-fel, olyan 57-62 között elvagyok, de most egy picit elengedtem magam, és 65 fölé mentem, ez már nem tetszik (leginkább a combomon látom, a hasam sajnos 53 kg-nál is nagy volt 🙃).

Próbálok úgy általában kevesebbet enni, minimalizálni a cukros hülyeségeket (sajnos terhesen nagyon édesszájú lettem, ami azóta is tart...), plusz heti kétszer eljárok futni is, ezzel kb. 2 hét alatt elértem, hogy néha már 64 kg alá is megy a mérleg.

tegnap 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!