Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hullahopp karikával sikerült...

Léda7 kérdése:

Hullahopp karikával sikerült valakinek fogyni?

Figyelt kérdés
Pcos, és pajzsmirigy alul működéses beteg vagyok, így a fogyás nehezebben megy. De próbálkozom.Egészségesebben érkezem, viszont pénzem edzőteremre, vagy úszni járni nem igazán van. Láttam tiktokon, illetve már mások is ajánlottak az új fajta hullahopp karikát, amin van egy súly. méreted szerint a derekadra csatolod , és napi 30-60percet használod, és elvileg gyorsan lehet vele fogyni. Valakinek van tapasztalata vele, hogy tényleg hatékony, vagy csak átverés? Már beszereztem egy olcsóbb kategóriájut megpróbálni, de én nem érzem elég átmozgatónak/ farasztonak, vagy zsírégetőnek, ezért vannak kérdéseim.

tegnapelőtt 23:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem kell edzőterembe menni pénzért, otthon is végezhetőek súlyzós gyakorlatok. A tiktok tele van vidókkal, gyakorlatokkal. Veszel két fél literes üdítőt, megiszod, a palackba teszel vizet, megvan a kézi súlyzód. Veszel Dechatlonba gumiszalagot, jó erőset, azt is tudod otthon használni. Én pl. egy időben a csípőemelésekhez a 2 literes olajos flakont használtam, vízzel töltve. Mindenre lehet találni otthoni megoldást.
tegnap 10:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem jön rám a karika.Persze ez is egy fajta motiváció...
tegnap 10:34
 13/13 anonim válasza:
#7: Grok 3 csodái ;)
tegnap 15:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!