Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok egész nap éhes?

Miért vagyok egész nap éhes?

Figyelt kérdés
Az étrendem szerintem alapvetően jó lenne, iszom rendesen, sok fehérjét, rostot eszem, napi 5-ször étkeztem. De ha mindig eszem, amikor éhes vagyok, képes vagyok 3000 kcal-t megenni egy nap. Persze általában sikerül visszafogni magamat, de olyankor meg iszonyú éhséget érzek. Egyébként 164 cm vagyok, a súlyom kb. 58 kg. És nem mozgok nagyon sokat. A kisfiamat cipelem csak sokat, ő 14 kg. Vagy esetleg lehet ez az éhség alváshiány miatt? 4 éve nem aludtam ki magamat, sajnos rosszul alszanak a gyerekeim. Egyébként a második terhességem alatt kezdődött ez, és azóta tart.

jan. 19. 15:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mitől lehet de pl örülök mert világéletembe vékony voltam, elfogadhatatlanul és mindig is hízni szerettem volna, 62vel mentel szülni, akkor éreztem magam jól, de olyasmiket kívánok amiket terhességem alatt, az elött nem ettem egy szem csipszet se pl. 22hkor is eszem lefekvés elött ha nem, akkor kopog a szemem éjszaka..
jan. 21. 19:26
 22/22 anonim ***** válasza:
#14#18#20 voltam
jan. 21. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!