Az étrendem szerintem alapvetően jó lenne, iszom rendesen, sok fehérjét, rostot eszem, napi 5-ször étkeztem. De ha mindig eszem, amikor éhes vagyok, képes vagyok 3000 kcal-t megenni egy nap. Persze általában sikerül visszafogni magamat, de olyankor meg iszonyú éhséget érzek. Egyébként 164 cm vagyok, a súlyom kb. 58 kg. És nem mozgok nagyon sokat. A kisfiamat cipelem csak sokat, ő 14 kg. Vagy esetleg lehet ez az éhség alváshiány miatt? 4 éve nem aludtam ki magamat, sajnos rosszul alszanak a gyerekeim. Egyébként a második terhességem alatt kezdődött ez, és azóta tart.
"Mért tartasz diétás étrendet? Ez egy konkrét fogyókúrás étrend?"
Ez NEM diétás/fogyókúrás étrend, hanem egészséges, csak nem zsirban tocsogó magyaros zabálás.
Nem az összetétellel van gond, hanem a mennyiség túl kevés.
jan. 20. 08:12
12/22 anonim válasza:
Túl kevés. A 3000 túlzás. Az vakszeg az éhező test kompenzációja.
Nem kcalt kell számolnod hanem figyelni magad. Amiket ezsel jok, taplaloak. Egy szabály legyen mostantól. Ha éhes vagy, egyél. Ne ugy ahogy szoktal hanem akkor bontsd meg aa szokásos rutint. Figyeld meg hogy a tested mennyit kíván.
És iktass be egy nagyobb tízórait vagy növeld kicsit a reggelit ha az jó, az egész napi éhségszint kisebb lesz
jan. 20. 09:13
13/22 anonim válasza:
én is egésznap éhes vagyok mindig. 20L
jan. 20. 13:46
14/22 anonim válasza:
Fogalmam sincs mennyit, hány kalóriát eszem sosem számoltam 166cm 52kg voltam szülés elött, szülés után 57kg, amióta megyszültem 10hónapja csak zabálok, állandóan ennék, ugyanannyi a súlyom. Egyél ami meg ahogy jól esik bakker én vagyok csontsovány ennyi kgval ekkora magassághoz te 2cmvel vagy kevesebb és majdnem annyi a súlyod mint nekem.Egyél ami jólesik, nem értem a diétázást engem a szél elfúj akkor téged is bakker.
jan. 20. 15:18
15/22 A kérdező kommentje:
Teljesen átlagos a testalkatom, nem vagyok nagyon vékony. És nem is csak az alakom miatt nem akarok zabálni, hanem mert nem egészséges. Ezért is igyekszem kerülni a nagyon zsíros, cukros ételeket is. De lehet, hogy már túlzásba estem. Tegnap pl. 1900 kcalt ettem egészséges ételekből és nem voltam éhes, szóval ez lehet, hogy működni fog. :)
jan. 21. 14:59
16/22 A kérdező kommentje:
Ja, 15-ös, nem lehet, hogy te még szoptatsz, azért tudsz ilyen sokat enni? Mert az rengeteg kalóriát éget.
jan. 21. 15:00
17/22 A kérdező kommentje:
14, bocsi. :D
jan. 21. 15:00
18/22 anonim válasza:
Szia, 14 vagyok, nem szoptatok pedig, kevés ideig szoptattam, de szülés óta zabálhatnékom van egyébként. De a lehető legegészségesebben étkezem, lehet zabálni egeszségesen is. Nem eszek finomított cukros dolgokat pedig, de zsírost annál inkább. Egyél egészségesen annyit amennyit akarsz szerintem fölösleges a számolás ilyen testalkattal, amúgy én 29 vagyok.
jan. 21. 15:44
19/22 anonim válasza:
Egy mentálisan egészséges, fogyni nem akaró ember nem számolja a kalóriákat, kérdező!
jan. 21. 17:13
20/22 A kérdező kommentje:
Hát...én fogyni és hízni nem akaró vagyok, hogy mentálisan egészséges-e, azt nem tudom biztosan 😄
De az kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül ezzel, hogy szülés óta farkaséhes vagyok. Neked van sejtésed, hogy nálad ez mitől lehet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!