Mi az ideális súly(esztétikai értelemben)180 cm magassághoz férfiként? (Jelenleg 80 kg vagyok)
Figyelt kérdés
ma 08:28
1/16 anonim válasza:
Az esztétikumot az izomtömeg határozza meg, illetve hogy te személyesen mit tartasz esztétikusnak.
Egyébként a jelenlegi súlyod abszolút oké.
2/16 A kérdező kommentje:
Lányoknak/nőknek mi a legvonzóbb általában úgy értem
ma 08:56
3/16 anonim válasza:
A lányok/nők egy részének ez a legvonzóbb, más részének az a legvonzóbb. Az viszont tuti, hogy a magabiztosság hiánya egyiküknek se vonzó.
4/16 A kérdező kommentje:
Biztos van egy általános ideál
ma 09:04
5/16 anonim válasza:
Ha legalább átlagos izomzatod van - láthatóak az izmok és nincs pocakod -, akkor ez a lenne a normális (elvben).
Ha csak zsír van rajtad, akkor sok, ez esetben nem fogyni, hanem izmosodni kellene.
A nöknek meg a legtöbb esetben a nem kövér (a mackós ennek a szépítése csak), nem pocakos, de nem is testépítös csopa izom jellegü férfiak tetszenek.
6/16 anonim válasza:
Nekem ez a 80 kiló ideálisnak tűnik. Jó, ha egy férfi nagy és erős.
7/16 A kérdező kommentje:
Pár éve még XL volt a méretem, mostmár M-es de majdnem jó az S is.
Szerintem vékony kinézetem van a magas súly ellenére is. Felsőtestre főleg se pocak se semmi. A combom és vadlim vastagabb
ma 09:23
8/16 anonim válasza:
Az így rendben van valószínüleg, egyetlen nönek sem akadály a kinézeted.
9/16 anonim válasza:
Elég komplexusosnak, és pszichésen problémásnak tűnsz, úgyhogy nem a ruhaméreted miatt vagy sikertelen a nőknél.
10/16 A kérdező kommentje:
Még gondolkoztam izomépítésen is gondolom egy kevés biztos nem lenne negatív esetleg fogyás is 70-75 re
ma 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!