Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az ideális súly(esztétikai...

Mi az ideális súly(esztétikai értelemben)180 cm magassághoz férfiként? (Jelenleg 80 kg vagyok)

Figyelt kérdés

ma 08:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Az esztétikumot az izomtömeg határozza meg, illetve hogy te személyesen mit tartasz esztétikusnak.

Egyébként a jelenlegi súlyod abszolút oké.

ma 08:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Lányoknak/nőknek mi a legvonzóbb általában úgy értem
ma 08:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A lányok/nők egy részének ez a legvonzóbb, más részének az a legvonzóbb. Az viszont tuti, hogy a magabiztosság hiánya egyiküknek se vonzó.
ma 08:58
 4/16 A kérdező kommentje:
Biztos van egy általános ideál
ma 09:04
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

Ha legalább átlagos izomzatod van - láthatóak az izmok és nincs pocakod -, akkor ez a lenne a normális (elvben).

Ha csak zsír van rajtad, akkor sok, ez esetben nem fogyni, hanem izmosodni kellene.

A nöknek meg a legtöbb esetben a nem kövér (a mackós ennek a szépítése csak), nem pocakos, de nem is testépítös csopa izom jellegü férfiak tetszenek.

ma 09:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a 80 kiló ideálisnak tűnik. Jó, ha egy férfi nagy és erős.
ma 09:22
 7/16 A kérdező kommentje:

Pár éve még XL volt a méretem, mostmár M-es de majdnem jó az S is.

Szerintem vékony kinézetem van a magas súly ellenére is. Felsőtestre főleg se pocak se semmi. A combom és vadlim vastagabb

ma 09:23
 8/16 anonim ***** válasza:
Az így rendben van valószínüleg, egyetlen nönek sem akadály a kinézeted.
ma 09:33
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
Elég komplexusosnak, és pszichésen problémásnak tűnsz, úgyhogy nem a ruhaméreted miatt vagy sikertelen a nőknél.
ma 09:36
 10/16 A kérdező kommentje:
Még gondolkoztam izomépítésen is gondolom egy kevés biztos nem lenne negatív esetleg fogyás is 70-75 re
ma 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!