1/6 anonim válasza:
Nem tudjátok beírni a google keresőjébe?
4/6 anonim válasza:
72 és 75 között, alapokat illetően. (Nincs semennyi számottevő zsír, sem pedig izom.) Onnantól számítva egy megfelelő, kisebb mennyiségű, nem túlzásba vitt de erős és edzett izomtömeggel 75 és 80 között.
5/6 anonim válasza:
72-75 biztos nem, pont azert mert ott mar nincs semmi izom. Ugyanekkora magassaggal vagyok 85 kg most, meg kb 5 kg izom kene, de kb 3 kilo zsir is lemehetne. Szoval en minimum 85 kilot mondanek ha egy norkalisan sportos testalkat a cel.
6/6 anonim válasza:
Kicsit magasabb vagyok, 193 cm, de én 85kg-osan annyira vékonynak éreztem magam, hogy nagyon. Már évek óta edzek, felmentem 110kg-ra és így sokkal jobban érzem magam. Bár az izom mellett zsír is jött fel.
Így azt mondom, hogy 193cm-hez a 105kg lenne tökéletes számomra.
Neked pedig szerintem 95-100 között, ha izmos testalkatot akarsz, és 90 körüli, ha átlagosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!