165 cm -hez ideális a 48 kg vagy fogynom kéne?
Figyelt kérdés
165 cm magas vagyok, es 48 kg.
Vékony csontozatú vagyok, es sokak szerint jó az alakom,de en kövérnek látom magam..
Szerintetek ideális ez a testsúly a magasságomhoz?
16l
2021. márc. 9. 18:07
1/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér, ideális a súlyod. Heti 3-5 alkalommal érdemes 0,5-1 órát mozogni, bármit, amit szeretsz, fogynod biztos nem kell.
2/8 anonim válasza:
Szerintem inkább sovány vagy. Fogynod semmikepp nem kell, inkább csak eddz.
3/8 anonim válasza:
Én 16o cm-hez voltam ugyanennyi, kilátszódott a medence csontom is. Most vagyok normál testalkatú 51 kg-val
5/8 anonim válasza:
Általában miket szoktál enni egy nap? Hány kalóriát? Sportolsz valamit? Ha igen mit?
6/8 anonim válasza:
Sovány vagy. Ehhez a magassághoz ideális súlyod akkor lenne, ha olyan 55 kg lennél.
7/8 anonim válasza:
Sovány vagy!160 cm magasságommal voltam egyszer 48 kg stressz miatt. Engem zavart már,mert nagyon sovány voltam, szinte a testemhez képeat nagy volt a fejem... :(
Ideális kb 55 kg, most annyi vagyok jól érzem magam.
Te ráadásul 5 cmvel magasabb is vagy, tehát hízz egy kicsit
8/8 anonim válasza:
Az anorexiádat kezeltesd, mivel kövérnek látod magad, holott piszok vékony vagy.
Már sovány, ha így haladsz, csak csontkollekcióvá válsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!