Mennyit kellene fogynom, hogy ideális legyen a súlyom? Mások szerint nem vagyok kövér, de szerintem túl alacsony vagyok a tömegemhez és olyan vagyok mint egy dagi törpe.
21 leszek nyár végén. A súlyom 59-62kg között mozog. Ha 60 felettit mutat a mérleg már rosszul vagyok..
Felkarom 28cm
Mellem 97cm
Csípő 86 cm
Combok 53cm
Vádli 35cm
Boka 22cm
Beteges, hogy így méregetem magam?
Ha nagyon zavar akkor próbálj meg lefogyni néhány kg-t. Az a fő, hogy magadnak megfelelj, ha vékonyabb akarsz lenni akkor kezdj bele! :)
/Én is olyan magas vagyok mint te és emlékszem nagyon rosszul érintett, amikor megláttam a mérlege, hogy 60-61kg vagyok, aztán fél-1 év alatt leadtam 5-6 kg-t, mostanra meg már 15nél tartok azóta/
7-es vagyok
Olyan 14 éves voltam amikor a legmagasabb volt a súlyom (60-62kg) aztán akkor le is adtam 7-8kt-t (52kg voltam) tavasz előtt 52-55kg között tartottam évekig nyár óta pedig sikerült lefogynom 46kg-ra :) Most végre nagyjából elégedett vagyok magammal (tudom ez talán kevésnek tűnik, de csak 160cm vagyok, ehhez pedig szerintem megfelelő)
Mindig is úgy sikerült fogynom, hogy tartottam a kalóriadeficitet tudatlanul is, de úgy sosem számoltam őket. Mindent ettem mindig is, csak próbáltam visszafogni magam, lemondtam a repetáról a felesleges nasiról (na jó azért néha jó egy kis csipsz meg csoki :D) és nem iszom üdítőket csak vizet.
Mostanában egyszer eszem egy nap nagyobb mennyiséget (ez mondjuk nem jó példamutatás) akkor ebédelek amikor éhes vagyok (1-2 óra körül). A zöldségeket mindig is imádtam szóval rengeteget eszek belőlük a sült krumpli helyett (mértékkel amúgy azzal sincs baj).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!