Gyomorgyűrűvel élők, adnátok nekem egy napra mintaétrendet?
Van egy 210 kg.os barátunk. Már volt Bende főorvosnál egy beszélgetésen. Főorvos úr kivizsgálást és gyomorgyűrűt javasolt, de a barátunk nem vállalta a műtétet, a kifogása: "Nem fogom tudni összeállítani a műtét utáni étrendet, pedig nagyon szeretnék lefogyni".
Szóval szeteném neki megmutatni, hogy hogyan tudná a gyűrűs életet élni, de nem találtam általános mintaétrendet.
Láttam már a sorozatból pár részt, de ott is csak általánosságban beszélnek a műtét utáni életről.
A barátomat leginkább az tántorítja el, hogy szereti a minőségi kajákat. Ki nem?! :)
Engem az érdekelne inkább, hogy hányszor és mekkora adagokat eszik egy gyűrűvel élő. Hallottam már arrol, hogy egy extrém túlsúlyos is lehet alultáplált, aminek nagyon komoly egészségkárosodás lehet a vége. Ezt szeretnénk elkerülni.
Az emlegetett barát a szomszédunk és nagyon jó ember. Megérdemelné, hogy teljes életet éljen. Én itthon vagyok a kisfiammal, így rá is oda tudnék nézni naponta többször. Az első időkben el is készíteném neki az ételeket, mert azt tudjuk, hogy nagyon megterhelő és komoly a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!