1000 kcal, húsmentes diétára mintaétrendet írnátok?
Kedves kérdező!
Ilyen kevés kalóriával nem bírod sokáig.:(
Főleg úgy,hogy húst nem is eszel.:(
Ilyen drasztikus "diétához" orvosi felügyelet szükséges...
Miért nem akarsz többet enni?
Fogynom kellene olyan 5-6 kg-ot.
Ülő munkám van, sportolást ne javasoljatok.
1000 kcal nagyon kevés?
Mennyivel lehetne fogyni?
Ülőmunkával a tápanyagszükségleted az átlagos 2000 kalória körül van, esetleg kicsit alacsonyabb. Ezt bőven elég kb. 200 kalóriával csökkenteni, és nagyjából egy-másfél hónap alatt megvagy a fogyással. Olyan 1600-1800 kalóriát érdemes bevinned a tartós fogyás érdekében, 1500nál kevesebbet semmiképp sem.
Általában ennyihez elég az, hogy ha sok édességet eszel, azt gyümölcsre cseréled, és a vacsorát teljesen kihagyod. Esetleg vacsi helyett tornázz egyet :)
Nem eszem édességet és tésztát sem, hónapok óta.
Nem fogytam :-(
Esetleg akkor egy mintaétrendet (húst nem szeretem) 1500 kcal körül tudnál írni?
Én még annyit tennék hozzá,hogy a vacsorát sem kell kihagynod,én sem teszem,mégis fogyok.:)
Ha este tornázol,akkor utána mindenképpen kell egy kis fehérje a regenerálódáshoz.:)
Javaslom,hogy tegyél fel egy kérdést a sport rovatban,ott vannak szakértők,én is nekik köszönhetem az egészségemet!:)
Írhatnék Neked egy étrendet,de a húsféléket nem tudom,hogy mivel válthatnád ki.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!