Fogytatok már a húsmentes diétával? Milyen
tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Én már két hete csinálom és sokkal jobban érzem magam a bőrömben.
2011. márc. 25. 10:07
1/7 anonim válasza:
Az jó, de mit mutat a mérleg?
És mit eszel?
Szerintem aki aktív életet él (nem az ágyban heverészik egész nap), csak zöldséggel/gyümölccsel nem lakik jól. Kell mellé vagy hús vagy szénhidrát. A szénhidrát hízlal.
Én szívesen ennék kevesebb húst, de mivel pótoljam? (Szóját, tofut leszámítva.)
2011. márc. 25. 11:48
2/7 anonim válasza:
hát én június óta nem eszek húst, és csak magam miatt, de ezt jó gondold meg mielőtt belevágsz, mert nekem a tavaly nyár arról szólt h végig beteg voltam, nem szabad ezzel játszani, mert minél idősebb korban áll neki valaki átállni a húsmentes életmódra, annál több a kockázata (allergia,stb) de most már jól vagyok, nem betegeskedek, és kb 7 kilót fogytam, anélkül h konkrétan nekiálltam volna fogyózni, szóval mindenképp lehet tőle fogyni, mivel érzékeli a tested h valamit már nem kap meg ami eddig megszokott volt, és én sajtokat,tejet tojást eszek, meg azóta több vitamint fogyasztok
2011. márc. 25. 12:13
3/7 anonim válasza:
attól, hogy nem eszel húst még nem fogsz lefogyni. a zsíros húsoktól simán lehet hízni ez igaz, de a sovány húsokkal semmi gond nincs, SŐT szükségesek a magas protein tartalom miatt, mivel ha nincs elegendő fehérje beviteled, akkor mozgáskor szépen lassan leépíted az izmaidat, és nem marad semmi csak zsír és rajta lógó bőr.
igazából ahhoz nem értek, hogy a növényi eredetű fehérjék valóban kiváltják-e az állati eredetűeket, de míg 10 deka csirkehúsban gyakorlatilag nincs zsír, addig 10 dkg normál sajtban akár 30 g is lehet, és a zsírbevitel tényleg nem mindegy.
2011. márc. 25. 12:27
4/7 anonim válasza:
de itt nem arról van szó h eszel e a héten egyszer 10dkg csirkét, mert persze kevés benne a zsír, hanem az h egyáltalán nem eszel. Az emberi szervezetnek iszonyat nagy munka van abban hogy megemésszen egy db húst, mit gondolsz magyarországon miért van annyi elhízott ember? mert húst tömnek hússal, minden nap, persze én nem mondom senkinek h ne egyen húst, de tény h bárkit megkérdeznél aki nem eszik húst és régen evett, azt fogja mondani h sokkal jobban érzi magát
2011. márc. 25. 12:42
5/7 Gyakor válasza:
Utolsó, ha nem értesz hozzá akkor ne magyarázz badarságokat. A kérdezőnek: Attól hogy elhagyod a húst leginkább a legfőbb fehérjebevitelt is elveszed a testedtől, ha nincs elég és így diétázol akkor nem sok izom marad rajtad, aminek eleinte örülni fogsz, mert a mérleg kevesebbet mutat majd, de aztán a tested "plöttyedt" lesz.. Persze ha eszel sok tojást, tofut,túrót, halat, esetleg sok hüvelyes zöldséget akkor annyira nem gáz..
2011. márc. 25. 12:53
6/7 anonim válasza:
azért van annyi elhízott ember, mert sajnálják a pénzt rendes kajára, sajnálják az időt arra, hogy rendesen kajáljanak, sportoljanak, és legfőképp sajnálják az energiát arra, hogy komoly erőfeszítéssel tegyenek valamit az elhízás ellen, mint pl. diéta és testmozgás. helyette eszik a sok szar fogyitablettát, ami ideiglenesen kinyomja ugyan a vizet a testükből, amikor leállnak vele, mert rohadt drága, akkor meg néznek bután, hogy miért jött vissza még több súly. persze azért elhízottak, mert nehéz megemészteni a húst...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!