Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Augusztus végére leadhatok...

Augusztus végére leadhatok 39kilot ?

Figyelt kérdés
128kgbol
jan. 5. 17:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Koplalás, éhezés nèlkül biztos nem. Ami egèszségtelen is, és nem éri meg.

Hosszútávon ez a visszájára is simán elsülhet. Ilyen sok/gyors fogyáshoz nagyon szigorú étrend és kevés kalóriabevitel kell, valószínűleg sok mozgás is, amit élete végéig extrém kevés ember tud betartani, nem életszerű.

A koplalás pedig a hízékonyságot is növeli, mert a hatására a szervezet energiafelhasználása csökken. Egy koplalásos időszak után simán visszaízhatsz gyorsabban és többet emiatt, amikor már nem bírod és lazítasz rajta. Tapasztalat.

A gyors fogyás a bőrnek sem tesz jót, igen, nagyobb eséllyel fog lógni akár ennyi felesleg leadása után is, pedig ez még egy lassabb ütemű fogyással jelen esetben elkerülhető lehet.

jan. 5. 20:38
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is annyit kéne fogyni. Nő vagyok. Te kérdező, mi a nemed ?
jan. 5. 23:02
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Elvileg matematikailag kijöhet, de túl nehéz cél, nem valószínű hogy fogod tudni tartani, e miatt majd elveszted a lelkesedésedet, és hagyod a fenébe az egészet, végül azt is vissza fogod hízni amit addig leadtál... Szerintem tervezz csak 20 kilóval, az sem kevés, és ha még esetleg több is sikerül, akkor lök tovább a sikerélmény. :)
tegnapelőtt 07:16
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Már hetek óta írod ki a hasonló kérdéseket, többre mennél, ha nem azok törnéd a fejed, hogy extra rövid idö alatt adj le ennyit, hanem szép lassan elkezdenél életmódot váltani és belekezdeni a fogyásba, mindenféle idöhatár megszabása nélkül.
tegnapelőtt 08:51
 15/21 anonim ***** válasza:
60%
Simán, 2027 Augusztusára... 🤣
tegnapelőtt 10:19
 16/21 anonim ***** válasza:
24%

Azoknak, akik nem értik az ilyen időben meghatározós kérdéseket:

Van az úgy, hogy elfogadjuk, hogy sosem fogyunk le, és már nem is teszünk ellene semmit. Aztán jön a kattanás. Egyrészt van, amikor egy konkrét esemény miatt akarunk lefogyni, tudni akarjuk, hogy lehetséges e annyit. Például az esküvőnk, soha nem lesz még egyszer, és érdekel, hogy tudunk e addig fogyni, ha igen, mennyit kb. Vagy szimplán csak jó lenne belőni, hogy nagyjából hol fogunk tartani x idő múlva. És de, igen, sokan belekezdünk akkor is, ha nem tudjuk az egészet leadni, de érdeklődni, kérdezni szabad.

tegnapelőtt 13:44
 17/21 anonim ***** válasza:
36%

OFF: "az esküvőnk, soha nem lesz még egyszer" - rengeteg mindenkinek több esküvöje is szokott lenni

ON: a fö gond nem az, hogy feltette ezt a kérdést, hanem hogy ez már vagy az 5-6-ik ilyen, ezért nem valószínü, hogy egyáltalán akarna fogni a kérdezö

tegnapelőtt 14:43
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom azért szerintem egyrészt vagy tudatosabban választ az ember párt vagy aki nem és kénytelen elválni az vagy nem házasodik újra vagy igen de két tanúval, nem gyönyörű menyasszonyi ruhában.
tegnapelőtt 16:15
 19/21 anonim ***** válasza:
23%
38,5kg-ot talán, de 39-et nem
tegnapelőtt 23:19
 20/21 anonim ***** válasza:
77%
Engem nem zavar, felőlem leadhatod bárhol, csak ne nálam
tegnapelőtt 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!