Augusztusig 10 kg?
167/75 lány.
Kb 15-20 kilótól szeretnék megszabadulni, de első körben 10 kilót tűztem ki célul? Ennyi idő alatt ez vállalható teljesítmény?
"Ennyi idő alatt ez vállalható teljesítmény?"
Igen.
Párom hasonló paraméterekkel (69kg-ról) fogyott 3 hónap alatt 10 kg-ot úgy, hogy a napi kb 1km sétán túl semmi mást nem edzett, csak nagyobb figyelmet fordított a kalóriabevitelre, a szénhidrát csökkentésére és az egészségesebb ételek előnyben részesítésére. Meg ugyebár egy az egyben kerülte a csoki, süti, fagyi és társait.
Nyilván ezt az eredményt embere válogatja, de ha rátolsz egy kis kardiot, tuti, hogy sikerül.
En antidepresszanst hagytam abba es szedek ujat, az elso felhizlalt kb 6 kilot, amit szedek most az meg lefogyasztott 8 kiloval 28/N.
Es azon kivul hogy nem ettem kb semmit, csak aludtam, szepen fogytam.
Lejön az hamarabb is, ha komolyan belevágsz.
Ha egészségesen fogysz az kb - 1 kg/hét, tehát ha 10 kg akarsz fogyni, az már olyan június közepe, vége fele meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!