Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Augusztusig 10 kg?

Augusztusig 10 kg?

Figyelt kérdés

167/75 lány.

Kb 15-20 kilótól szeretnék megszabadulni, de első körben 10 kilót tűztem ki célul? Ennyi idő alatt ez vállalható teljesítmény?

2023. ápr. 11. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

"Ennyi idő alatt ez vállalható teljesítmény?"

Igen.

2023. ápr. 11. 09:43
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Én ezt sosem értettem, mi a fenének kérdezgetik ezt itt, kitűznek egy dátumot, meg bekalibrál egy kilószámot, és otthon üldögélve, megkérdezi :-D Én sosem kérdeztem meg a kutyát sem, hanem nekiálltam és csináltam, és addig nem nyugodtam, amíg el nem értem egy szintet, ahonnan már nincs visszaút a túlsúlyosságba. Ha ez megvan, akkor már csak tartani kell, és az sem nehéz, ha rendeszersen van mellette mozgás, és nem kétpofára eszed a sok kaját. Itt a példa, ma főtt rízs, párolt zöldségek, csirkehús. Egy emberses adag, amit elosztottam két részletbe. Ha ezt képes vagy megcsinálni, hogy nem mindent egyszerre felsz fel, akkor jó. Addig smafu. Kérdezgethetsz te itt bárkit, ha te magad csak üldögélsz és vágyakozol. Álljál neki, és csináljad, ez itt a téma.
2023. ápr. 11. 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:
36%

Párom hasonló paraméterekkel (69kg-ról) fogyott 3 hónap alatt 10 kg-ot úgy, hogy a napi kb 1km sétán túl semmi mást nem edzett, csak nagyobb figyelmet fordított a kalóriabevitelre, a szénhidrát csökkentésére és az egészségesebb ételek előnyben részesítésére. Meg ugyebár egy az egyben kerülte a csoki, süti, fagyi és társait.

Nyilván ezt az eredményt embere válogatja, de ha rátolsz egy kis kardiot, tuti, hogy sikerül.

2023. ápr. 11. 10:23
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

En antidepresszanst hagytam abba es szedek ujat, az elso felhizlalt kb 6 kilot, amit szedek most az meg lefogyasztott 8 kiloval 28/N.

Es azon kivul hogy nem ettem kb semmit, csak aludtam, szepen fogytam.

2023. ápr. 11. 11:08
 5/8 NTBS ***** válasza:
24%
Igen összejöhet, de nincs rá szükséged.
2023. ápr. 11. 11:10
 6/8 anonim válasza:
24%
Túlságosan is vállalható. Öt hónap alatt ez kevésnek számít.
2023. ápr. 11. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Lejön az hamarabb is, ha komolyan belevágsz.

Ha egészségesen fogysz az kb - 1 kg/hét, tehát ha 10 kg akarsz fogyni, az már olyan június közepe, vége fele meglesz.

2023. ápr. 11. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Vállalható. De én sem értem ezeket a kérdéseket. Ha szeptemberre lesz meg, sírni fogsz?
2023. ápr. 11. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!