Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak 5 cm-t a...

Hogyan fogyjak 5 cm-t a derekamból? Modellkedni szeretnék, minden kritérium megfelelő, csak a derekam mérete nem. Negatívak légyszi ne!

Figyelt kérdés

dec. 28. 01:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Fáj az igazság neked! Én alacsony vagyok modellnek, de eszembe se jut modellnek állni. Elfogadtam, hogy nem vagyok rá alkalmas. Neked is ezt kellene tenned, elfogadni, hogy nem neked való ez a pálya. Ez pont olyan, mint amikor egy vékonyka ember mindenképp szumós akar lenni, pedig inkább balettos alkat. Ahelyett, hogy olyat hajtanál, ami elérhetetlen, keress olyat, amire alkalmas vagy. Modellnek nem vagy jó az arányaiddal! Sok más érdekes szakma van, biztos találsz valami neked valót. Ha szeretsz szerepelni, lehetsz még énekes, színész stb.
dec. 29. 14:10
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, őszintén sajnállak, amiért ilyen megkeseredett, megszállott vagy, hogy mindenkinek nekimész kb. :(

Értem, hogy szar, amikor valami nem sikerül, de nőj fel!

dec. 29. 15:04
 33/38 A kérdező kommentje:
Én el tudom fogadni az igazságot. Itt most nem is erről volt szó éppen, hanem arról, hogy ezt a stílust, amiben páran megnyilvánulnak a kérdés alatt, ezt én nem tolerálom. Én sajnállak téged #32 , hogy számodra megfelelő lenne, ha így beszélnének veled, kicsit több önbecsülést! :((
dec. 29. 15:47
 34/38 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy bárki szemelyeskedett vagy kötöszködött, az csak tény, hogy a tested aránytalan modellnek
dec. 29. 17:17
 35/38 A kérdező kommentje:
Ma este találkoztam egy modellügynökkel egy másik ügynökségtől. Megmérte a méreteimet, és kiderült, hogy nagyon el lett mérve. A méreteim: 86-62-88. Azt mondta, hogy a koromhoz viszonyítva ezek jó méretek. Szóval még fogynom sem kell. Köszi annak, aki normális keretek között tudta megfogalmazni a válaszát, még akkor is, ha annak tartalma nem volt jó hír. Ezen volt a hangsúly...
dec. 29. 21:56
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

35

Nekem az a csípőméret igen gyanús volt.

dec. 29. 23:51
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Ja, persze, hirtelen találtál egy másik ügynökséget, aki alkalmaz is :D
jan. 1. 12:51
 38/38 A kérdező kommentje:

Nem alkalmaznak még, csak jelentkeztem hozzájuk.

Van közös ismerősünk, ő hozott össze minket.

jan. 1. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!