Létezik, hogy 20kiló fogyás nem látszik a testemen?
Figyelt kérdés
78kgrol 58kgra fogytam a ruhataramon látszik a fogyas kisebb ruhak kellenek.de a tükörben alig látok a testemen fogyast ,meg a fényképeken is csak annyit hogy lapos a hasam meg vékonyabb a combom . De semmi extra .tegnap 14:35
1/9 A kérdező kommentje:
170cm vagyok és nő
tegnap 14:35
2/9 anonim válasza:
"csak annyit hogy lapos a hasam meg vékonyabb a combom". Akkor miért is nem látod?
3/9 anonim válasza:
Pedig biztos látványos, 20kilo elég sok.
4/9 anonim válasza:
Testképzavarod lett, hogyha nem látod.
Én csak 11 kilót fogytam (66>55), és nagyon is látszik.
6/9 A kérdező kommentje:
Én arra értem hogy nem egetvero a változás a testemen pedig 20kilo nagyon sok
tegnap 16:36
7/9 anonim válasza:
Értjük.
Ha ekkora változást nem látsz, menj szemész szakorvoshoz, vagy ne sajnáltasd magad.
9/9 anonim válasza:
Hasonló paraméterekkel fogytam. 70-ről 58-ra, 170 cm-hez és szerintem és a környezetem szerint is látványos. Fényképezd le magad, meg keress régebbi egész alakos képet és rakd egymás mellé őket, ha a tükörben nem látod a különbséget. Ha a fotókon sem, akkor itt valami pszichés baj van (testképzavar).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!