Igen de rajtam sok 68kg felesleg van össz szóval gondolom ez a 40kg lemehet simán 10honap alatt
dec. 23. 19:02
12/19 anonim válasza:
Azért ne úgy tervezd, hogy ennyi biztos le fog menni.
dec. 23. 19:56
13/19 anonim válasza:
#8 Én voltam az a 38 kg-t fogyó. Én nagy súlyból fogytam, 130 kg voltam. Az első két hónapban simán lement 10 kg, pedig nem sanyargattam magamat. Végig normálisan étkezem, sportolok. Van lógó bőröm, de nem nagy és nem csúnya. Sportolok mellette, bár nem súlyzós edzést, de akkor is intenzív mozgás.
dec. 23. 21:54
14/19 anonim válasza:
# akivel ágyba bújsz, az is ezt mondja?
dec. 24. 09:23
15/19 anonim válasza:
Nekem picivel több mint 1 év alatt 8.5 kilót sikerült leadni és abszolút nincs látványos hátránya.
Az arcom bőrének feszessége és a testem bőre is feszes maradt.
Mindez pusztán az almaecet rendszeres fogyasztásának köszönhetem.
dec. 24. 19:42
16/19 anonim válasza:
Persze, a sokból az elején gyorsan lehet látványosan fogyni. Utána nehezebb. De mozogj is mellette, hogy ne legyél plöttyedt.
dec. 25. 08:51
17/19 anonim válasza:
Kemeny munkával le lehet
dec. 27. 07:31
18/19 anonim válasza:
Egy év alatt szedted fel? Hát na, úgy...
dec. 28. 16:33
19/19 anonim válasza:
Lehet. Gyakorlatilag lehetséges.
Egy közeli rokonom nem rég fél év alatt fogyott kerek 40 kg-ot.
De nagyon nagy súlyból.
Más kérdés, hogy érdemes e időponthoz kötni, azaz a minél gyorsabb fogyásra törekedni.
Szerintem minél lassabban fogy le valaki, annál kevesebb lógó rész marad rajta, főleg ha közben mindennapos szinten sportol. Van ideje a testnek, a bőrnek, lereagálni a fogyás általi méret változást. Mert egy "térdig lógó" ráncos bőr tarisznya has helyett semmivel sem szebb látvány, mint egy hatalmas XXXL test.
Szóval józanul kell ezt végig gondolni, pro és contra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!