Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 24/F vagyok, és 1 hónapja...

24/F vagyok, és 1 hónapja kezdtem a testépítő diétával a fogyást, de Félek a bőrereszkedéstől, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

24 éves pasi vagyok.

A fenti kérdésemben lényegében leírtam mindent. lényeg, hogy komolyan gondolom, és fogyni fogok. Már most is fogyok.

Heti max. 1 kiló megy le.

Én a testépítő diétát választottam, azaz súlyzós, és aerob ezdés, ez mellett rendes kaja. Nem kenyér, stb...

165 cm vagyok kb., és 85 kg.

Szóval a bőr ereszkedésétől félek nagyon.

Annyira félek tőle, hogy ha a diétám vége felé látni fogom, hogy bőr ereszkedésem lesz, akkor inkább ráhagyom, és kövér maradok.

A műtét óriási fájdalommal jár.

Tudtok tanácsolni valamit?

köszi szépen.

2010. nov. 6. 20:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előző hozzászólóval nagyon egyet kell értenem! Hülyeség szétbontani még az edzést, pont akkor kell ennyire szétbontani ha már profi leszel és még nagyobb butaság kihagyni a lábazást! Nem csak mert sok energiát használ fel, ami ugye most a cél, hanem azért is mert ettől több növekedési hormon és tesztoszteron fog termelődni és maga a tesztoszteron az ami a leginkább felelős az izom-zsír arányért a szervezetben!
2010. nov. 7. 11:02
 12/12 A kérdező kommentje:

Értem, köszi szépen !

Akkor nem hagyom ki a lábat sem.

A body builder oldalt ismerem, onnan tanultam nagyrészt mindent.

Tudnátok ajánlani átmozgató edzést akkor?

De 1 hónap után már használhatom a szétbontott edzéstervet, nem?

köszi

2010. nov. 7. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!